Adevărul despre exmatricularea MĂDĂLINEI GHENEA! Ce note a luat la BAC celebra actriţă

Publicat: 14/04/2017 | 14:48

După ce Liviu Ionescu, directorul celei mai cunoscute agenţii de modeling din România, a mărturisit că Mădălina Ghenea a fost exmatriculată de la liceul unde studia, fiind nevoită să se înscrie la un alt liceu, CANCAN.ro a aflat care este adevărul.

Proaspăta mămică a studiat într-adevăr la două licee din Slatina. Iniţial, ea a fost înscrisă la Colegiul Naţional Radu Greceanu, apoi a decis să se transfere la Colegiul Naţional Ion Minulescu, unul dintre cele mai bune licee din Slatina. Vedeta nu a fost nicidecum data afară, s-a mutat de la un liceu la altul din propria iniţiativă, unde a învăţat foarte bine, obţinânând o medie foarte bună la examenul de bacalaureat.

Mădălina Ghenea a obşinut note foarte bune la examenul de bacalaureat.
Mădălina Ghenea a obşinut note foarte bune la examenul de bacalaureat.

„Mădălina Ghenea a venit la un casting organizat de noi.  Avea 14-15 ani la Slatina la Casa de Cultură a Sindicatelor. (…) Mădălina Ghenea era o fată slăbuţă chiar sfrijită şi foarte timidă. A venit la acest casting şi în maxim un an a avut prima plecare prin agenţia noastră. A semnat cu noi. După câţiva ani s-a stabilit la Milano. Ea a avut o întrerupere la un moment dat şi aici trebuie să spun…. Când a venit la noi era la cel mai bun liceu din Slatina şi ştiu că a avut ceva probleme. A apărut într-o revista care se chema „După douăzeci de ani”. Acel editorial era de costume de baie şi s-a făcut consiliu profesoral să o exmatriculeze pe Mădălina Ghenea. Poate ei nu-i place faptul că povestesc chestia asta, dar mi se pare un exemplu. Să o exmatriculeze că a apărut goală asta a fost exprimarea că a apărut goală. Ea făcând un editorial de modă serios. A trebuit bineînţeles să se mute la un alt liceu ba chiar i s-a cerut chestia asta, un lucru foarte urat.” a declarat Liviu Ionescu.

Citește și...