Ştiri despre moartea cântăreţului Luis Fonsi s-au răspândit rapid la începutul acestei săptămâni, cauzând îngrijorare în rândul fanilor din întreaga lume. Cu toate acestea, ştirea din august 2017 a fost confirmată ca o farsă şi din fericire, cântăreţul care a bătut recordurile cu piesa “Despacito“ este viu şi bine.

UPDATE - După ce fanii lui s-au speriat teribil, crezând că idolul lor a murit, Luis Fonsi a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook, anunţându-şi următorul concert, dovedind astfel că sunt doar nişte zvonuri! "Este o mare onoare pentru mine să susţin un concert în Egipt! Echipa mea nu doarme! Iubesc să am turnee în întreaga lume", a scris cântăreţul.

Aceasta este fotografia postată chiar de cântăreţ, după ce s-a zvonit că a murit
Aceasta este fotografia postată chiar de cântăreţ, după ce s-a zvonit că a murit

Zvonurile despre presupusa moarte a cântăreDeţului a creat panică în toată lumea, după ce "R.I.P. Pagina lui Luis Fonsi" din Facebook a atras aproape un milion de like-uri: "La ora 11:00, joi (10 august 2017), iubitul cântăreţ Luis Fonsi a decedat. Luis Fonsi s-a născut la 15 aprilie 1978 la San Juan. Vă rugăm să vă arătaţi simpatia şi condoleanţele comentând şi dând like la această pagină."

Sute de fani au început imediat să-şi scrie mesajele de condoleanţe pe pagina Facebook, exprimându-şi tristeţea că talentatul cântăreţ de 39 de ani a murit. Potrivit Elcharromx.net, artistul ar fi decedat în urma unui  accident de maşină.

Maşina cu care Luis Fonsi ar fi făcut accident.
Maşina cu care Luis Fonsi ar fi făcut accident.

Unii au subliniat că ştirile nu au fost purtate pe nici o reţea portugheză majoră, indicând faptul că a fost o ştire falsă, deoarece moartea cântăreţului de statutul lui Luis Fonsi ar fi o ştire majoră în cadrul reţelelor.

Citeste despre:luis fonsi a murit, luis fonsi despacito, luis fonsi accident de masina


Share On Facebook