Adevărul neştiut din spatele mutării lui Ciprian Nistor la penitenciarul din Cluj! Este vorba despre o altă femeie, în afară de Laurette

Publicat: 16/10/2017 | 17:05

La aproape o lună de când s-a spus că soţul lui Laurette a fost mutat într-un penitenciar din Cluj, pentru că ar fi fost agresiv, mulatra a spus tot adevărul. Nu orice femeie ar accepta această situaţie dacă ar fi în locul vedetei.

Laurette a declarat în cadrul unui interviu că soţul ei a fost transferat la o închisoare din Cluj, pentru că acesta şi-a dorit să fie mai aproape de fosta lui parteneră. Cu aceasta, Ciprian Nistor a făcut un copil.

„El are dreptul la cinci vizite pe lună. Eu merg de două-trei ori. El a mers acolo, pentru că şi-a dorit să fie aproape de familia lui, pentru că el este din Cluj. Acolo este fosta lui concubină. Au o relaţie civilizată, ca doi oameni normali, Este mama copilului lui şi e normal. (…). Îl văd pe soţul meu în închisoare de două ori pe lună la o masă, nu după geam. (…).”, a declarat Laurette în cadrul unei emisiuni TV.

Vedeta a povestit că, la un moment dat Ciprian Nistor,i-a cerut să-i aducă după gratii ceva pregătit de ea. Laurette i-a gătit o mâncare tradiţională, despre care soţul său a spus că e cea mai bună gustare pe care a mâncat-o vreodată”.

„Nu cere lucruri deosebite, nu. O singură dată mi-a cerut să îi aduc ceva gătit de mine. (…). Nu supă, pentru că nu are voie. Da, i-am făcut… pui din acela… pui franţuzesc cu mult usturoi şi mămăligă şi cartofi înăbuşiţi. (…). El îşi doreşte şi altceva, dar momentan nu pot să-i îndeplineasc această dorinţă. Cred că ştii la ce mă refer.”, a mai spus modelul de ciocolată.

Citește și...