Adio destrabalare in Ibiza! Fiul lui Romica Tociu a picat BAC-ul! Nu o sa-ti vina sa crezi ce nota a luat la Romana

Publicat: 07/07/2014 | 14:45

"E panica, man!"...am zice ca acestea au fost primele cuvinte ale fiului lui Romica Tociu dupa afisarea rezultatelor la examenul de bacalaureat. A picat exact la ce se astepta mai putin: nota 2 la Limba si Literatura Romana.

Sa-l fereasca Sfantu” pe Catalin Tociu sa dea ochii cu tatal lui…cel putin in urmatoarele cateva ore. E greu de explicat in cuvinte cum ar putea reactiona actorul la aflarea vestii ca baiatul l-a facut de rusine. A picat BAC-ul la Limba si Literatura Romana cu nici mai mult nici mai putin de nota 2.

Catalin Tociu a terminat liceul cu media 9,70
Catalin Tociu a terminat liceul cu media 9,70

Nu s-ar fi gandit niciodata la o astfel de nenorocire, mai ales ca la proba orala, la aceeasi materie, Catalin a obtinut calificativul “Avansat”. Asa ca, speram totusi macar la un rezultat de trecere in urma unei eventuale contestatii, ca altfel se alege praful de toate planurile lui pentru vara aceasta.

“Dupa ce aflu rezultatele la BAC, imi fac bagajele si ma mai opresc direct in Ibiza. Abia acum incepe viata pentru mine, adevarata distractie. Pana acum a fost asa doar o incalzire usoara. Dupa ce stau o saptamana in Ibiza, ma intorc sa vad ce fac cu facultatea si apoi vreau sa imi continui vacanta in Thailanda, Bali si Istanbul” , asta declara fiul comediantului inainte sa inceapa examenul de bacalaureat.

A terminat liceul cu media 9.70

Nici prin cap nu i-ar fi trecut vreodata lui Catalin Tociu ca exista vreo sansa sa se regaseasca pe lista cu rezultate ca si “RESPINS”. Indiferent ca si-a facut o imagine de Don Juan, pus numai pe distractii, fiul actorului spunea ca a invatat pe rupte si singura lui problema era sa ia bac-ul cu o nota peste 8.

Catalin vrea cu orice pret sa-i calce pe urme tatalui
Catalin vrea cu orice pret sa-i calce pe urme tatalui

Din pacate pentru el insa, acea vara incendiara la care visa in urma cu aproximativ o luna a ramas doar la stadiul de vis. Catalin n-are decat sa se puna serios cu burta pe carte, pentru ca “in tura a doua” sa demonstreze ca rezultatele de acum au fost doar o greseala….inexplicabila am zice, daca ar fi sa ne luam dupa declaratii lui anterioare.

Intre doua ore de pregatire la istorie, Catalin a mai trecut si pe la plaja
Intre doua ore de pregatire la istorie, Catalin a mai trecut si pe la plaja

A facut meditatii zi de zi

Inca o dovada ca fiul actorului s-a preocupat sa treaca cu brio peste “examenul maturitatii”. A facut pregatire zi de zi la toate cele trei materii, insa cu toate acestea…sansa pare sa nu fi fost tocmai de partea lui. Mai mult, pentru orele de pregatire la istorie, tanarul a batut, saptamanal, drumul pana la Constanta, tocmai pentru ca acolo ar fi una dintre cele mai bune profesoare.

Insa, cu toate acestea, nici la istorie si geografie n-ar fi excelat. A luat note de trecere, insa in niciun caz la nivelul la care se astepta.

CITESTE SI:

BAC 2014 Creste tensiunea in familia Tociu: baiatul lui tata a inceput BAC-ul! Vezi ce i-a promis actorul daca ia nota mare!

BAC 2014 Baiatul lui Romica Tociu e boss de boss la bacalaureat! Ce aroganta maxima a facut inainte de probele scrise!

A.A.

 

 

 

 

 

 

Citește și...