ADIO par blond! Alexandra Stan, transformare CIUDATA de look! S-a facut bruneta si…

Publicat: 03/10/2014 | 11:35
ADIO par blond! Alexandra Stan, transformare CIUDATA de look! S-a facut bruneta si…

Alexandra Stan se afla zilele acestea in Joponia, acolo unde a avut de sustinut mai multe concerte. Artista si-a socat fanii cu ultima aparitie in public.

Interpreta tine in permanenta legatura cu prietenii virtuali, iar astazi, Alexandra Stan le-a facut o surpriza de proportii atunci cand a postat o fotografie pe contul de Instagram. Cantareata s-a pozat cu un admirator japonez si a facut public momentul amuzant.

alexandra stan

Asa cum era de asteptat, admiratorii vedetei au sesizat imediat schimbarea radicala de look si au reactionat cand au vazut ca parul ei nu mai este blond. . „Esti foarte frumoasa”, „Iti sta bine oricum ai fi”, „Bravo, sa o tii tot asa”. Din pacate pentru cei care nu si-au dat seama, Alexandra purta de fapt o peruca, aceasta declarand in repetate randuri ca nu este hotarata sa isi faca o schimare radicala de look.

Citeste si

Alexandra Stan isi relanseaza cariera in America! I-a suflat Innei echipa care a facut-o celebra! Ce surprize pregateste blonda

Umilita de o adolescenta frumoasa si foarte talentata. Alexandra Stan a fost eclipsata pe scena unui liceu din Capitala

Si-a marit tariful

De cand a rupt contractul cu Marcel Prodan, solista a avut grija sa aiba noi clauze contractuale, mult mai benefice pentru ea. Asa ca si-a marit tariful cu cateva mii de euro in plus, fara de ceea ce avea cu fostii manageri, si are grija sa citeasca orice i se da spre semnat.
 

L.L

Citește și...