Adrian Iovan, devastat dupa ce a ramas fara bani: “Pentru mine, magazinele, teatrele si cinematografele s-au inchis!”

Publicat: 23/01/2013 | 22:24
Adrian Iovan, devastat dupa ce a ramas fara bani: “Pentru mine, magazinele, teatrele si cinematografele s-au inchis!”

Fostul sot al designerului Romanita Iovan duce o viata foarte chinuita. Pilotul isi plange in continuare portofelul gol dupa ce i-a fost taiata pensia cu peste 80%.

Dupa o viata de huzur, in care si-a facut toate poftele, fostul sot al creatoarei de Moda Romanita Iovan a a ajuns la sapa de lemn, spune el. A avut parte de o cadere financiara, fara parasuta, cum ar spune pilotul.

“Viata mea sociala s-a prabusit! Pentru mine, magazinele, teatrele si cinemtografele s-au inchis. Portofelul nu-mi permite nici sa mai ies cu prietenii, cum obisnuiam altadata. Si pentru asta ii multumesc domnului Boc care m-a aranjat bine dupa 30 de ani de munca la 10.000 de metri altitudine. Ne-a distrus familiile!”, a declarant foarte intrigat Adrian Iovan pentru CANCAN.ro.

adrian iovan

Dupa ce au aparut declaratii ca in continuare ar fi ajutat cu banii de catre fosta sotie, Iovan nu a negat ca are nevoie de ajutor ca sa duca o viata normala. “Fac sacrificii ca sa pot trai. Da, am nevoie de ajutor, pentru ca, pracrtic am luat viata de la zero”, a mai adaugat Iovan.

Pentru a-si suplini veniturile, acesta sustine ca a intrat din nou in campul muncii, tot ca aviator, si nu si-a permis sa se retraga din activitate.

Tot din cauza acestor problem, CANCAN.ro a relatat, ieri, ca Adrian Iovan s-a ingrasat, pe fond de stres, circa 15 kilograme pe care a declarat ca nici nu vrea sa scape de ele momentan.

(Mariana Apostol)
 

Citește și...