ADRIAN ŢUŢU, primul câştigător de la „Românii au talent”, s-a schimbat total! Cum arată acum şi pe ce a cheltuit toţi cei 120.000 de euro

Publicat: 05/05/2017 | 16:48

Adrian Ţuţu, primul câştigător de la "Românii au talent", s-a schimbat total faţă de cum arăta atunci când a primit marele premiu de 120.000 de euro.

Adrian Ţuţu a povestit în emisiunea „La Măruţă” pe ce a cheltuit toţi cei 120.000 de euro pe care i-a primit pentru câştigarea concursului „Românii au talent”.

„Am investit în clipurile şi piesele mele, nu mi-a luat nimeni banii”, a povestit Adrian Ţuţu. Investiţia masivă nu i-a adus, însă, un nume pe scena muzicală de la noi.

Adrian Ţuţu s-a schimbat total faţă de acum 6 ani, când era primul câştigător al
Adrian Ţuţu s-a schimbat total faţă de acum 6 ani, când era primul câştigător al „Românii au talent”

„Asta am vrut să fac, m-au ajutat mult toate experienţele pe care le-am trăit, prin răul care mi s-a întâmplat m-am călit, am devenit ce sunt acum”, a precizat Adrian Ţuţu.

Adrian Ţuţu devenea în 2011 primul câştigător al concursului „Românii au talent”. Tânărul a ales să investească toţi cei 120.000 de euro în piese şi clipuri, însă nu a avut succesul pe care îl aştepta. Ţuţu a fost criticat, la un moment dat, de Ombladon, care susţinea că tânărul nu are nimic în comun cu muzica rap. „Mi se pare că nu are nicio treabă cu rap-ul. Face nişte versuri care nu-mi spun nimic”, declara Ombladon.

Citește și...