Adriana Bahmuţeanu a ajuns de urgenţă la spital: “Medicii mi-au spus că…“

Publicat: 10/01/2018 | 17:29

Adriana Bahmuţeanu nu a început anul prea bine, după ce a anunţat că se retrage o vreme din televiziune din cauza unor probleme de sănătate, se pare că trece din nou prin clipe grele, de această dată din cauza copiilor.

Vedeta a mers de urgenţă la spital cu cei doi băieţi şi s-a panicat foarte tare. Adriana mai spune că în această stare au venit de la tatăl lor, Silviu Prigoană. ”Băieţii sunt răciţi. Rău de tot. Am mers la spital, de urgenţă, eram foarte îngrijorată. Medicii mi-au spus că vor fi ok copiii, dar ne-au dat tratament. Inclusiv medicaţie cu antibiotice. Aşa au venit de la tatăl lor, dar şi el a fost cu ei la spital. Sper să le treacă, să fie o gripă de sezon, nimic altceva”, spune Adriana Bahmuţeanu.

Bruneta a fost nevoită să ia o pauză de la tv, deoarece trebuie să facă o serie de tratamente, zi de zi. ”Am nişte probleme cu spatele şi fac nişte tratamente, fizioterapie şi alte asemenea proceduri şi trebuie să am mare grijă de mine. Nu am cum să le împac pe amândouă, iar sănătatea trebuie să fie pe primul plan pentru mine, mai ales că trebuie să am grijă şi de cei doi copii ai mei”, a mai spus Adriana Bahmuţeanu.

Citește și...