Adriana Bahmuţeanu, din nou la TV! Replica greu de imaginat pe care primit-o fosta prezentatoare!

Publicat: 08/02/2018 | 18:20

De la începutul anului, Adriana Bahmuţeanu s-a retras de pe micul ecran, invocând probleme de sănătate, dar decizia de a-şi da demisia nu a ţinut-o foarte mult. Adriana Bahmuţeanu a revenit la Tv, de data aceasta în postura de invitată şi a fost nevoită să îndure mojicii din partea unui alt invitat, interpelat telefonic!

Telespectatorii au avut surpriza să o vadă pe fosta soţie a lui Silviu Prigoană învitată în platoul emisiunii Simonei Gherghe, de joi după amiază. Adriana Bahmuţeanu a comentat pe marginea unui caz social, în calitate de invitat. Unul din personajele al cărui comportament a fost analizat în emisiune a avut o ieşire la adresa invitatei, pe care a a interpelat-o ”doamna Bahmuţeanca”. Invitata i-a răspuns ”Bahmuţeanu mă numesc”. (…) ”Nu fi nesmiţit!” ”Doamna Bahmuţeanca să-şi vadă de treaba ei” a insistat bărbatul, care a fost scos imediat din direct.

La începutul lui 2018, vedeta şi-a dat demisia de la Antena Stars şi a anunţat că se retrage, cel puţin temporar, din televiziune. Se pare că vedeta avea motive întemeiate întrucât are probleme de sănătate şi nu mai poate continua să facă parte din emisiunea „Agenţia VIP”. Adriana Bahmuţeanu a mărturisit că are probleme destul de serioase cu spatele şi că face fizioterapie şi alte tratamente. Pentru că nu are cum să împace aceste probleme cu viaţa de prezentatoare tv. ea a decis să pună sănătatea pe primul loc. Cel mai probabil diagnosticul pus de medici este discopatie lombară, care reprezintă deteriorarea discurilor intervertebrale de la nivelul coloanei lombare. În cele mai multe cazuri este determinată de microtraume repetitive şi de stresul fizic.

Citește și...