Adriana Bahmuteanu face marturisiri socante: „Sunt victima violentei domestice. Copiii au fost martorii acestor episoade violente”

Publicat: 14/08/2012 | 00:00
Adriana Bahmuteanu a recunoscut ca este victima violentei domestice si ca nicio femeie nu pleaca de acasa daca ii este bine.

Adriana Bahmuteanu a facut o declaratie referitoare la violenta domestica si a spus ca este o victima. „Consider ca in acest moment, in domiciliul pe care il aveam cu sotul meu, copiii mei nu ar fi suficient de bine protejati. Nicio femeie cu doi copii mici nu pleaca de acasa de foarte mult bine. O sa vedeti in curand care este apararea mea. Sunt victima violentei domestice. Vreau sa ma apar si sa-mi pastrez copiii. Aceste lucruri se vor discuta ori in instanta, ori cu mediatori. Au fost agresiuni fizice si psihice. Copiii au fost martorii acestor episoade violente, inevitabil. O sa vin cu martori. Regret ca nu am sunat cand trebuia la 112”, a declarat Bahmuteanu la Romania TV.

In plus, ea nu se teme de posibilele dovezi sau inregistrari pe care le-ar putea detine Silviu Prigoana impotriva ei. „Nu mi-e frica pentru ca nu am facut nimic rau, poate am bagat degetul in nas. Nu l-am inselat pe sotul meu, nu am avut o atitudine indecenta, nu am de-a face cu crima organizata cu traficul de droguri. Daca ma acuza trebuie sa aduca probe. Pentru siguranta acestor copii si pentru siguranta mea personala, consider ca este mai bine, o perioada, sa locuim in vila unor prieteni in Pantelimon, nu in vila mamei mele, mama mea nu are nicio vila. Pana pe 5 septembrie, imi pregatesc apararea”, a comentat Bahmu.

Citește și...