Adriana Bahmuţeanu a început la Tribunal un război cu Silviu Prigoană. Omul de afaceri îşi doreşte ca micuţii să înveţe la o şcoală privată, în timp ce prezentatoarea TV preferă una de stat.

Instanţa urmează să decisă care dintre părinţi va hotărî în numele copiilor, iar miercuri, 13 septembrie, a avut loc un termen la Curtea de Apel Bucureşti.  

“Ziua cea mai lungă... Am ajuns la Curtea de Apel la 8.30 şi ne-am judecat la 17.30... Dar, după cum ştiţi, pentru copiii mei merg până în pânzele albe!!! Mulţumesc doamnei avocat Ionela Vasile pentru răbdare şi profesionalism!

Ca să vă explic, fostul meu soţ insistă în continuare ca micuţii mei să studieze la o şcoală privată, fără să le spună judecătorilor cine plăteşte şi cine îşi asumă responsabilitatea mutării copiilor la... a treia şcoală din viaţa lor!

Mie una, îmi place şcoala de stat, mai ales că suntem la una de top din Bucureşti şi rezultatele se văd!!! Am mai stat o zi prin tribunale, sper cu folos! Vă dau vineri detaliile acestei poveşti”, a scris Adriana Bahmuţeanu pe contul personal de socializare.

Citeste despre:adriana bahmuteanu, silviu prigoana, adriana bahmuteanu silviu prigoana copii, adriana bahmuteanu silviu prigoana proces


Share On Facebook