Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Adriana Nicolae nu-si revine dupa schimbul uluitor de replici avut cu Andreea Marin Banica: „Sunt ingrozita de modul in care se transforma unii oameni”

Adriana Nicolae nu-si revine dupa schimbul uluitor de replici avut cu Andreea Marin Banica: „Sunt ingrozita de modul in care se transforma unii oameni”

De: Cancan 28/06/2012 | 00:00
Adriana Nicolae nu-si revine dupa schimbul uluitor de replici avut cu Andreea Marin Banica: Sunt ingrozita de modul in care se transforma unii oameni
MARTOR. Ruxandra Dragomir a asistat neputincioasa la surprinzatorul incident

Soc in lumea mondena! Marti seara, Andreea Marin Banica s-a privit pentru prima oara in ochi, de la o distanta de nici jumatate de metru, cu Adriana Nicolae, actrita care a reusit sa faca mare valva, in urma cu un an, cand a declarat ca tatal copilului pe care abia il nascuse este un actor celebru al carui nume se termina in "junior". La vremea respectiva, declaratia acesteia a ridicat mari semne de intrebare, printre juniorii cu nume celebre aflandu-se Florin Piersic Jr., fostul sot al Adrianei, care a si infirmat ca ar mai fi avut vreo legatura cu acesta de la despartirea lor, dar si Stefan Banica Jr., asupra implicarii caruia a continuat sa planeze o urma de indoiala.

Marti seara, insa, in cadrul unui eveniment aparent banal, inevitabilul s-a produs, iar Andreea Marin Banica a avut ocazia sa o confrunte live pe femeia care a lasat sa se inteleaga, prin declaratiile sale, ca i-ar fi daruit un copil lui Stefan Banica Jr. Intalnirea de gradul trei a avut loc pe scena, in prezenta a cateva zeci de persoane, Adriana Nicolae avand calitatea de gazda, iar Andreea Marin fiind anuntata castigatoare la categoria „Eleganta”.

Din informatiile noastre, prima avea cunostinta ca la eveniment urmeaza sa fie prezenta si Andreea Marin. Cea de-a doua, insa, a aflat „surpriza” la fata locului, in momentul in care a fost asezata chiar la masa din fata scenei. Pusa in fata faptului implinit, in cele 15 minute care au trecut pana sa fie chemata pe scena, Andreea pare sa-si fi facut planul de „atac”. Ceea ce a urmat depaseste si cele mai indraznete scenarii…

In momentul in care a fost strigata pe scena, vedeta TV a tinut un speech de multumire pentru premiul primit, dupa care a inceput sa o chestioneze pe Adriana Nicolae cu privire la paternitatea fetitei ei, asupra careia planeaza suspiciunea ca ar fi a lui Stefan Banica Jr. Astfel, pentru aproximativ doua minute rolurile de gazda-invitat s-au inversat. Desi discutia dintre cele doua femei s-a purtat cu zambetul pe buze, privindu-se ochi in ochi de la nici jumatate de metru, iar lupta pentru obtinerea microfonului era apriga, episodul nu si-a atins telul scontat. De sase ori consecutiv, Andreea Marin Banica a intrebat-o pe Adriana Nicolae daca tatal copilului sau este sau nu Stefan Banica.

Si, tot de atatea ori, aceasta din urma a evitat sa afirme sau sa infirme, spunand ca nu este cazul sa vorbeasca despre acest lucru, sa-l lamureasca acolo si atunci. La jumatatea discutiei, Adriana a vrut sa iasa elegant din situatia neasteptata si a incercat sa continue prezentarea laureatilor, insa a fost intrerupta de sotia lui Stefan Banica, cea care dorea musai un raspuns. Cand tirul intrebarilor parea sa nu se mai opreasca, Adriana s-a uitat insistent spre Andreas Petrescu, colegul ei de scena, sugerandu-i acestuia ca ar fi cazul sa intervina si evenimentul sa fie continuat. La randul sau, cand a inteles ca nu va reusi sa obtina un raspuns clar, favorabil sau nu, din partea Adrianei, Andreea Marin s-a oprit, a multumit si a coborat eleganta de pe scena. Trei minute mai tarziu, dupa o scurta sesiune de fotografii si o discutie cu Monica Giurco – invitata si ea la eveniment -, careia i-a explicat ca a procedat in acest fel „pentru ca situatia trebuia transata”, vedeta TV a parasit rapid sala, strecurand premiul pentru „Eleganta”, abia primit, intr-o punguta de hartie.

In drum spre parcare, Andreea s-a oprit si i-a batut obrazul unei persoane care s-a ocupat de organizarea evenimentului, mustrand-o aspru ca a permis o astfel de intalnire fara sa o avertizeze in prealabil. Cinci minute mai tarziu, pe usa de acces a iesit in mare graba Adriana Nicolae. „Nu pot sa comentez, nu acum. Sunt consternata. Sunt ingrozita de modul in care se transforma unii oameni, atat pot sa spun”, ne-a declarat Adriana Nicolae, vizibil marcata de situatia in care s-a aflat, lasand sa se inteleaga ca face referire la Andreea Marin, asa cum o stia ea in perioada in care au lucrat impreuna la „Surprize, surprize” (n.r. – Adriana Nicolae a facut parte din baletul emisiunii de la TVR 1) sau pe vremea cand ii era antrenoare de fitness. Andreea Marin: „Nu vreau sa fac o telenovela din acest subiect” In cursul zilei de ieri, Andreea Marin Banica a incercat sa atenueze efectul schimbului de replici avute cu Adriana Nicolae si a acordat un amplu interviu pentru „Agentia de Presa Mondena”. „Eu aveam datoria sa pun aceasta intrebare. E problema ei ca asa stie sa faca lucrurile in viata. Pe mine nu ma intereseaza cine e tatal copilului altcuiva, oricine ar fi (…). Si sunt destui oameni maturi care cred ca sotul meu e un om pe care eu, ca femeie care tine cu orice pret la familie, il tolerez orice ar fi. Poate e bine sa clarific si asta: nu, nu asa stau lucrurile. Sunt stapana pe mine, traiesc din venituri proprii si am independenta financiara. Nu am vreo retinere in a rezolva prin divort o situatie daca eu consider ca este sub demnitatea mea sa continui o casnicie, dar nici nu sunt in pozitia de a-mi trai viata dupa cum vor altii. Intreb, aflu, judec, actionez. Si nu va asteptati sa divortez la initiativa oricarei „artiste””, a declarat Andreea Marin. Contactata telefonic, „Zana” a declarat pentru CANCAN: „Nu voi face o telenovela din acest subiect”.

VIDEO fabulos! A insistat in zadar pentru un raspuns la intrebarea care nu-i da pace! Andreea Marin a intrebat-o de sase ori pe Adriana Nicolae daca sotul ei este tatal copilului sau!Reactia bulversanta a Andreei Marin dupa incidentul cu Adriana Nicolae: „Nu am vreo retinere in a rezolva prin divort o situatie”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani și este mândră de înfățisarea ei: „Pot să mă iubesc în fiecare zi cu ușurință!”
Cine este femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia are 36 de ani...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului. Vedeta își vinde haine din garderobă.
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...