Afacere sau binefacere? Delia este cel mai fidel client al propriei agentii de turism!

Publicat: 28/03/2014 | 00:26

De cand s-a lansat in afaceri, Delia Matache nu poate spune ca poate trai doar de pe urma lor. Cantareata se ocupa de o agentie de turism, mai exact ofera pachete cu vacante celor care sunt interesati. Din pacate, se pare ca cel mai fidel client este ea.

Mare amatoare de vacante exotice, Delia calatoreste de cel putin doua ori pe an. Ce-i drept, aceasta pasiune s-a intensificat de cand s-a casatorit cu omul de afaceri Razvan Munteanu. Dat fiind faptul ca la un interval de cateva luni alegeau cate o destinatie pentru vacanta, cantareata a decis sa faca un bussines din asta.

De cel putin doua ori pe an, Delia pleaca in vacanta
De cel putin doua ori pe an, Delia pleaca in vacanta

Si-a deshis un fel de agentie de turism

Avand oarecum experienta in ceea ce priveste calatoriile cu avionul, alegerea hotelurilor si mai ales a excursiilor, Delia a decis sa isi faca o afacere in domeniu. Asa ca, in urma cu ceva vreme, artista declara ca cei care nu stiu ce destinatie sa aleaga pentru vacantele lor si mai ales daca vor cateva detalii despre locurile pe care doresc sa le viziteze, pot apela oricand la ea. Din pacate, numarul doritorilor nu este prea mare, asa ca principalul client al firmei este chiar ea. Blonda profita de timpul liber si de fiecare data cand „se leaga” cateva zile, fuge intr-o scurta calatorie. Drept dovada ca, in momentul de fata, Delia este plecata in Thailanda, excursie pe care ea ar fi organizat-o.

CITESTE SI:

“Ghiocul iti mai lipsea!” Cum au reusit Delia, Corina Caragea si printesa Lia sa-l infurie pe stilist, cu rochiile lor!

„Look like a pitzi”! Delia Matache s-a fotografiat GOALA PUSCA, in miez de noapte, dar fanii au taxat-o imediat

delia matache

Ii plac doar destinatiile „calde”

Se pare ca Delia adora doar destinatiile „calde”. Face ce face si cantareata nimereste doar in orase port sau cate o insula. Rare sunt datile cand artista si sotul ei aleg sa se relaxeze in orase ceva mai friguroase, exclus fiind cele in care ploua sau ninge.

D.M.

Citește și...