Afacerea lui Constantin Iosef a prins aripi! Vezi ce se intampla cu fast food-ul lasat balta de sportiv, la Obor!

Publicat: 08/03/2014 | 16:01

Dupa ce CANCAN.ro a scris in exclusivitate ca fostul sot al realizatoarei TV Teo Trandafir, Constantin Iosef, a tras obloanele la fast-food-ul sau, acum localul s-a redeschis, dar cu un alt proprietar.

Teo si Constantin Iosef au fost casatoriti sase luni
Teo si Constantin Iosef au fost casatoriti sase luni

Rugbystul Constantin Iosef se pare ca nu a avut noroc nici in dragostel, nici in afaceri. In urma cu doi ani, el a lasat totul balta in Franta si a venit in tara sa fie alaturi de una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, Teo Trandafir. Mariajul lor a esuat, insa, doar dupa cateva luni.

Ca sa uite de esecul sentimental, el s-a “ingropat” in munca. Se pare ca nici acest lucru nu a iesit cum voia, iar la sfarsitul anului trecut a tras obloanele la fast-food-ul sau din zona Pietei Obor si a luat drumul Frantei, la cei doi fii ai sai.

Fast food-ul din zona Pietei Obor nu duce lipsa de clienti
Fast food-ul din zona Pietei Obor nu duce lipsa de clienti

Fast-food-ul s-a deschis de curand

Dupa ce fusese inchis in decembrie, iata ca localul cu “mancare ca acasa” patronat luni bune de Constantin Iosef  s-a redeschis. Se pare ca noul proprietar este prieten cu sportivul.

Constantin Iosef servea chiar el la fast-food-ul sau
Constantin Iosef servea chiar el la fast-food-ul sau

“Nu vreau sa vorbesc despre asta prea multe, suntem prieteni. Nu era al lui spatiul, era al pietei, el doar l-a inchiriat”, ne-a spus noul proprietar.

Deocamdata, imaginea fast-food-ului va ramane ca pe timpul lui Iosef, deoarece costa mult schimbarea bannerelor si a autocolantelor.

CITESTE SI 

S-a ales praful! Fostul sot al lui Teo a tras toate obloanele, si-a luat bilet de avion si a fugit cu buzunarele goale in Franta!

Constantin Iosef si-a dus planurile la indeplinire! A plecat in Franta la mama si baietii lui!

Dezvaluiri incendiare despre Teo si Iosef: “Au locuit impreuna trei zile inainte de nunta. El acum si-a dat seama ca s-a grabit”

Divort-fulger

La doar sase luni dupa ce si-au jurat iubire vesnica,  Teo s-a despartit de Iosef, fara sa vorbeasca foarte multe despre motivul rupturii. Apropiatii celor doi sustin ca adevaratul motiv ar fi fost acela ca Iosef ar fi dorit sa se intoarca in Franta, la cei doi baieti ai sai. (A.S.)

Citește și...