Afaceri de familie. Radu Valcan si Adela Popescu se muta la Chisinau! Si ii iau si pe fratii blondei cu ei!

Publicat: 18/12/2012 | 23:00

Radu Valcan si Adela Popescu sunt de departe unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Ea ii stie pe-ai lui, el e prieten la catarama cu fratii ei si, in tot ceea ce fac, isi implica si familiile.

adela si radu

Solista a trupei DJ Project de mai bine de un an, Adela Popescu isi va petrece sarbatorile pe scena. Si ca sa imbine utilul cu placutul, aceasta s-a sfatuit cu colegii ei au ales o zona inedita pentru spectacolele din noaptea dintre ani. Artistii si-au concentrat patru concerte in Republica Moldova, asa ca Revelionul ii va prinde la Chisinau.

Piesele
Piesele „Mi-e dor de noi”, „Regrete” si „Nu” nu vor mai face in curand parte decat din repertoriul trupei DJ Project, a carei solista este Adela Popescu

Adela nu va merge insa singura acolo, ci insotita de iubitul ei, Radu Valcan, care a transformat toata aceasat afacere intr-o distractie pe cinste.

Adela va face Revelionul cu fratii ei, care o vor urma la Chisinau
Adela va face Revelionul cu fratii ei, care o vor urma la Chisinau

adela

Radu, impreuna cu fratii Adelei, au rezervat camera la hotel in Chisinau, locuri la clubul in care canta Adela si au pus la cale o mini-vacanta ca la carte. Asadar, Adela nu numai ca nu va fi singura, pe drumuri, de Revelion, ci ii va avea alaturi pe cei dragi, care se vor muta cu ea peste Prut, pentru cateva zile.

Sabina Ivanica
 

Recomandarea CIAO.RO