Afla ce pasiune ascunsa are David Beckham! „Ma juta sa ma calmez!”

Publicat: 02/02/2014 | 20:17

Se pare ca dupa ce a pus capat carierei sale de jucator profesionist de fotbal, David Beckham are nevoie de alt gen de activitati care sa il ajute sa se relaxeze. Sportivul a recurs la o activitate pentru care are o slabiciune inca din copilarie.

Atunci cand il napadesc amintirile, dar si cand vrea sa mai iasa din cotidian, David Backham alege sa construiasca. Si nu orice! Tower Bridge si Taj Mahal sunt printre preferatele fostului jucator de la Real Madrid.

David Beckham spune ca jocul Lego il relaxeaza
David Beckham spune ca jocul Lego il relaxeaza

Vorbim bineinteles despre jocuri lego care au intre 4 si 6 mii de piese si care se pare ca reprezinta unul dintre hobby-urile sportivului despre care chiar ii place sa vorbeasca.

Tower Bridge si Taj Mahal sunt printre preferatele fostului jucator de la Real Madrid
Tower Bridge si Taj Mahal sunt printre preferatele fostului jucator de la Real Madrid

„Cand copiii se intorc de la scoala, ne jucam mereu unul dintre jocurile lor favorite, cum ar fi Connect 4. Le mai place Lego, ca si mie. Ultima constructie imensa pe care am facut-o a fost Tower Bridge. A fost uimitor! Cred ca Lego, uneori, reuseste sa ma calmeze!”, a explicat David Beckham pentru „The Sunday Times”.

__________

CITESTE SI:

David Beckham face o marturisire SOCANTA! La ce RITUAL a fost supus in adolescenta! „M-au obligat sa ma uit la o poza si sa…”

David Beckham, devastat de durere: „A MURIT una dintre cele mai dragi persoane din viata lui”

___________

Este prieten bun cu Tom Cruise

Beckham le-a mai spus celor de la „The Sunday Times” ca este prieten foarte bun cu actorul Tom Cruise, inca din vremea cand locuia in Los Angeles. Sportivul ia masa cu apropiatii cel putin o data pe saptamana, iar Cruise face parte din cercul sau.

David Beckham si Tom Cruise sunt buni prieteni
David Beckham si Tom Cruise sunt buni prieteni

„Au fost cazuri cand l-am sunat si l-am intrebat daca mai are vre-un film pe care nu l-am vazut si am putea merge sa il vedem impreuna!”, a povestit Beckham despre prietenia sa cu actorul.

R.O.

Citește și...