Află cine a câştigat marea finală de la “Bravo, ai stil!” A pleacat acasă cu 100.000 de lei şi va urma o carieră în televiziune

Publicat: 30/07/2017 | 00:48

Andreea, Adela si Marisa s-au înfruntat, sâmbătă, în marea finală de la “Bravo, ai stil!”. Cele trei candidate au dat bătălia pentru titlul de “Cea mai stilată femeie din România”. Au avut ultima reprezentaţie în faţa juriului format din Maurice Munteanu, Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Răzvan Ciobanu. Marisa a fost desemnată câţtigătoarea celui de-al doilea sezon de la "Bravo, ai stil!".

UPDATE, ORA 00:46 / Marisa a câştigat cel de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”! Va pleca acasă cu un cec în valoare de 100.000 de lei şi va urma o carieră în televiziune. Adela va primi o maşină în valoare de mai multe zeci de mii de euro.

„Vă mulţumesc din inimă tuturor celor care m-aţi votat. Vă mulţumesc din suflet. Vă iubesc”, a spus Marisa după ce a aflat că a câştigat.

——————————————————————————————————————————————-

UPDATE, ORA 00:12 / Andreea a fost eliminată de la „Bravo, ai stil!”. În aceste condiţii, Adela şi Marisa se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de lei şi o carieră în televiziune. Cine va termina pe locul secund, va pleca acasă cu un superb autoturism.

——————————————————————————————————————————————–

UPDATE, ORA 23:46 / Conform voturilor date de juriu, Adela a terminat pe primul loc şi s-a calificat mai departe, astfel că va pleaca acasă cu banii sau cu o supermaşină. Duelul pentru celălalt loc din marea finală se dă între Marisa şi Andreea.

———————————————————————————————————————————————–

Câştigătoarea va primi şansa unei cariere în televiziune, dar şi suma de 100.000 de lei. De asemenea, concurenta care se va clasa pe locul secund va intra în posesia unui superb autoturism. Silvia a fost câştigătoarea primului sezon de la “Bravo, ai stil!”. Toate trei finalistele aşteaptă ca fanii să le voteze şi au postat fiecare câte un mesaj pe conturile personale de socilizare.

“Dragii mei, acum, înainte de marea finală, vreau să vă mulţumesc din tot sufletul meu pentru că aţi fost alături de mine în toată această perioadă şi pentru că îmi sunteţi alături în continuare. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ne mobilizăm, să fim mai aproape unii de alţii şi să câştigăm. Eu dau tot ce am mai bun azi în finală”, a scris Adela Tecuceanu pe contul personal de socializare.

“Eu nu am cunoscut niciodată un sentiment mai plăcut şi mai profund decât acesta! Nu este vorba despre fani, despre copii de 14 ani sau despre alte lucruri superficiale. Este despre vibraţia pe care realizezi că o ai cu o multitudine de oameni. Pentru că au fost mulţi! Sute de oameni care au venit doar pentru mine. Să-mi împartă energia lor pozitivă, să mă îmbrăţişeze, să facă poză cu cea pe care ei o văd câştigătoare! Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Cu bune, cu rele, m-am format şi mi-am format un drum al meu, de la care nu o să mă abat prea curând! OAMENI BUNI, sunt pusă pe FAPTE MARI!! PREGĂTIŢI-VĂ!! Urmează să rezolv cu restanţele pe care le am la facultate şi dupaaaaaaaa LANSAREA PRIMEI MELE COLECŢII! N-am decât cuvinte de laudă la adresa voastră, aşa că mă opresc aici. SUNTEŢI SUPER! Scuze, n-am putut. Acum chiar mă opresc, pentru că mă pregătesc intens pentru finală!”, a scris Marisa Paloma pe contul personal de socializare.

“Voi ,dragilor, sunteţi minunaţi!!! O să îmi fie dor de voi, dar sunt sigură că vom păstra legătura şi după terminarea acestei emisiuni! Pur şi simplu m-aţi lăsat fără cuvinte şi eu, Andreea, sunt mândră de voi! Mă las în mâinile voastre în această seară! Vă mulţumesc!”, a scris şi Andreea pe contul personal de socializare.

Citește și...