Afla cum a reactionat tatal unei faimoase cantarete de la noi cand si-a vazut fiica dezbracata!

Publicat: 21/11/2013 | 17:48

Xonia si-a lasat fanii cu gura cascata anul trecut, cand a pozat pentru numarul din octombrie al celebrei reviste Playboy din Romania.
 

Inevitabil, tatal cantaretei avea sa observe revista pe tarabe. Vazandu-si fiica goala pusca pe coperta, barbatul a inchis imediat ochii, nedorind nici in ruptul capului sa rasfoiasca celebra publicatie.

Tatal si fratele meu nu au vazut pozele cu mine din revista pentru barbati, tata a vazut doar coperta, cred ca nu ar fi ok sa se uite la tot pictorialul, ar fi foarte ciudat sa ma vada dezbracata„, a declarat Xonia la Antena 2.

In ianuarie, Xonia va merge la parintii ei in Australia, unde va face plaja
In ianuarie, Xonia va merge la parintii ei in Australia, unde va face plaja

Totodata, cantareata a mai tinut sa precizeze ca, in momentul in care a fost ofertata de revista iepurasului cu papion, nu a spus „da” pana nu a primit acceptul parintilor.

Parintii m-au sustinut, a fost alegerea mea si nu o regret. Nu am aratat mai mult de ce se vede in Romania la plaja. Daca o sa am un baiat sunt convinsa ca nu o sa se uite la pozele cu mine dezbracata. Nu a fost vorba de bani cand am pozat, le-am facut pur si simplu pentru mine„, a mai spus Xonia.

J.D.
 

Citește și...