Agresorul fiicei lui Adrian Enache & soţia au ”rupt-o” oficial. ULTIMA ORĂ: A divorţat din închisoare!

Publicat: 30/03/2017 | 00:00

Agresorul fetei lui Adrian Enache a rămas fără nimic, după ce soţia a divorţat de el, i-a luat fetiţa şi aproape toate drepturile părinteşti. Libanezul e acum singur în închisoare, aşteptând să-şi execute în totalitate pedeapsa!  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Libanezul care a atacat-o pe Diana Enache şi ar fi încercat să o violeze chiar în locuinţa ei şi-a primit a doua parte a pedepsei, de data aceasta chiar de la soţia lui. Aflat pentru cinci ani la închisoare, Ali Kanaan tocmai a primit vestea divorţului. Povestea are totuşi un final aşteptat, având în vedere circumstanţele în care a avut loc procesul de divorţ, cu pârâtul adus sub escortă de la penitenciar, unde era închis pentru fapte de violenţă extremă. CANCAN.ro dezvăluia AICI debutul procesului de divorţ, care a ajuns marţi la final. Magistraţii au desfăcut căsătoria încheiată în 2002 între Ali Kanaan şi deja fosta lui soţie, Carmen-Mariana, care a revenit la numele anterior, cel de Lazăr. Ce-l doare cel mai tare pe libanez este însă că fosta soţie a primit custodia exclusivă a fetiţei sale, care a fost încredinţată mamei de judecători, lucru absolut firesc având în vedere că acesta este închis. Tatăl va contribui la cheltuielile de creştere, educare şi de pregătire profesională ale fiicei sale prin plata unei pensii lunare de întreţinere, conform înţelegerii părţilor” se mai arată în hotărârea de divorţ, libanezul urmând să-şi îndeplinească îndatoririle financiare cel mai probabil după eliberare.

În noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, Diana Enache a fost atacată în blocul în care locuia de Ali Kanaan, la acea vreme paznic al imobilului. Fata lui Adrian Enache a declarat că libanezul a vrut să o violeze sub ameninţarea unui briceag, dar ea s-a opus şi s-a ales cu multiple răni la mâini.

Procurorii au stabilit că libanezul a lovit-o de mai multe ori cu briceagul pe fiica lui Adrian Enache. El a declarat că fata ar fi provocat scandalul pentru că era nemulţumită că le spunea părinţilor ei la ce oră vine din oraş şi pe cine aduce în locuinţă. Ali a fost condamnat la cinci ani de închisoare, iar la scurt timp după condamnare, Diana Enache spunea că a trecut prin clipe grele: ”Nici nu ştiu dacă să mă bucur sau să fiu tristă, eu doream să se termine acest calvar. Partea adversă a încercat să mă scoată pe mine vinovată, dar eu nu am minţit nicio secundă. Nu am vrut să vorbesc despre lucrurile astea în amănunt, dar numai eu ştiu prin ce am trecut şi cât de mult m-a afectat”.

Citește și...