„Ai luat speiş? Eşti panicat?” Un bărbat, filmat în timp ce merge pe linia de tramvai din Bucureşti şi susţine că este plin de căpuşe

Publicat: 30/01/2018 | 11:27

Un videoclip în care apare un bărbat aparent drogat a devenit viral în ultimele zile. În imagini, o femeie îl ia la întrebări pe individ, care se afla în mijlocul străzii. Bărbatul trăgea frenetic de haine încercând să „scape de căpuşe”.  „Ce-ai făcut, măi băiatule? Ai luat speiş” - este fraza care s-a viralizat datorită filmuleţului.

„Stai că ăsta e drogat! Băi băiatule! Ce faci? Nu vezi că dă maşinile peste tine! Ce-ai păţit? Nu ai nimic pe tine! Eşti drogat?”, îl întreabă femeia pe bărbat.

„Nu sunt drogat! Mi-e frică de căpuşe…”, i-a răspuns bărbatul, în timp ce se trăgea de haine.

„N-ai căpuşe…de unde să ai căpuşe?”, îl întreabă femeia.

„Din Cişmigiu…Ia uite!”, încearcă să o convingă bărbatul, care se clatină pe picioare.

„Nu-i ai nimic, măi băiatule! Ascultă-mă! Ce-ai luat…speiş? Ăăăh? Te-ai drogat, ai luat speiş. Tu nu vezi că dă maşinile peste tine? Stai pe mijlocul străzii…De unde să ai căpuşe pe tine? Ia vino şi treci pe trotuar ca să nu dea maşina peste tine, vino… Vino încoace că n-ai nimic! N-ai nimic, măi băiatule! Vino încoace, nu-ţi fie teamă! Nu ai nimica! Ai luat speiş, ce dracu ai făcut? Eşti panicat! Vino încoace peste drum că trec maşini! Vino!”, ţipă disperată femeia.

În tot acest timp, bărbatul a rămas calm şi la un moment dat şi-a pierdut răbdarea: „Bre, lasă-mă în pace! Nu mi-e frică…ce ai? De ce atragi atenţia asupra mea?”.

„Nu-i păcat de tine că eşti tânăr şi mori? Tu nu vezi că ţi-a afectat creierii?! Tu n-auzi că n-ai nimic pe tine? Ai vedenii! Cine ţi-a dat speiş? Tu ai luat? Dă maşinile peste el…uite-l ce panicat e!”, a continuat femeia să ţipe.

Cea care a făcut deliciul internauţilor a fost chiar femeia care părea mai panicată decât bărbatul. Videoclipul a fost comentat intens de către utilizatorii Youtube: „Ea e mai panicată decât el!”, „Merge bine cu speiş videoclipul ăsta!”, „Cica aia ..ai luat speiş?esti panicat? e mai dementa ca ala”, „Căpuşele au băgat speiş”.

 

Citește și...