Al doilea cuplu de la ”Insula Iubirii” care a făcut avort înainte să ajungă la emisiune. De ce nu a păstrat sarcina Diana lui Vârciu!

Publicat: 11/07/2017 | 16:36

După Liviu şi Bianca, concurenţii de la Insula Iubirii care au renunţat la copilul lor nenăscut pentru a-şi putea onora contractul pentru emisiune -VEZI TOATĂ POVESTEA AICI- un alt cuplu a trecut printr-o dramă similară. Fosta iubită a lui Vîrciu, Diana, şi Ben urmau să devină părinţi, dar sarcina a fost cu probleme!

Diana nu a mai rămas cu Ben, până la sfârşitul emisiunii, iar unul dintre motive au fost chiar momentele grele prin care a trecut fosta iubită a lui Vârciu, fără să simtă sprijinul lui Ben. În emisiune s-a cuplat cu Any, una din ispitele nasculine, şi i-a făcut acestuia confidenţe despre relaţia pe care a avut-o cu Ben. „El (Ben n.r.) mi-a făcut mie foarte mult rău. Şi am iertat, că am zis să mergem mai departe, să salvăm relaţia. Aveam confortul financiar, atât, încă din februarie, când rămăsesem însărcinată cu el, dar a fost o sarcină cu probleme. Pur şi simplu nu mi-am dorit acea sarcină”, i-a spus ea, iar totul a ajuns în faţa telespectatorilor.

„Am avut o cumpănă în viaţa noastră şi de atunci mi s-a luat mie de el şi de asta nu mai aveam poftă de făcut dragoste. Îmi era foarte greu şi îmi era scârbă. Nu mă mai suportam pe mine. Am trăit cel mai groaznic moment din viaţa mea. Aveam aproape trei luni. Au fost probleme. Mi-am făcut analize, îmi era rău, chemam Salvarea în fiecare zi. Mi s-a spus că există riscul să iasă pe jumătate paralizat. Şi m-am hotărât să mă duc să fac avort. M-au întrebat dacă îmi asum riscul şi am zis că nu. De ce să-l fac? Să-l chinui toată viaţa? Faptul că Ben a mers la serviciu şi nu şi-a luat liber o zi ca să meargă cu mine să fac chestia asta, m-a dezamăgit total. L-a afectat şi pe el, dar cel mai mult m-a deranjat că nu a fost lângă mine. Când a auzit că ar putea avea probleme, mi-a zis săl păstrez”, a explicat Diana.

Citește și...