Alain Delon şi-a pregătit înmormântarea! Vrea să fie înhumat lângă câinii lui

Publicat: 20/01/2018 | 10:48

Actorul francez Alain Delon (82 de ani) a început să îşi “organizeze” propria înmormântare şi doreşte să fie înhumat pe domeniul său din Douchy, o comună din departamentul Loiret, aflat în centrul Franţei, în apropiere de mormintele câinilor lui.

Starul francez a organizat o vizită ghidată a domeniului său de 55 de hectare, ce a inclus şi opriri într-o capelă şi în cimitirul aflat pe proprietatea sa, unde au fost înmormântaţi „50 de câini, fraţi şi surori”, potrivit declaraţiilor sale.

„Acesta va fi locul de veci al lui Alain Delon, în apropiere de ei, atunci când moartea va veni”, se afirmă într-un articol publicat de revista Paris Match, care a publicat pe coperta celui mai recent număr al său o fotografie a celebrului actor.

Alain Delon locuieşte singur într-o vilă aflată pe proprietatea sa impresionantă din Douchy. Aşa cum a dezvăluit deja pentru revista Doggy, Alain Delon îşi înhumează începând din 1975 toate animalele de companie în cimitirul amenajat pe proprietatea sa: „„Dacă unii dintre câini au trăit în cuplu, îi înmormântez împreună. Toată viaţa mea este aici, în aceste morminte. Vreau să fiu înmormântat în mijlocul animalelor mele”.

De asemenea, celebrul actor a început să facă deja toate demersurile necesare pentru a-şi îndeplini dorinţa; „Am obţinut autorizaţia pentru a fi înmormântat în capela mea, în mijlocul câinilor mei”.

Citește și...