Alertă în Dolj și Dâmbovița! Două fetițe de 11 ani au dispărut în aceeași zi și aceleași circumstanțe!

Publicat: 21/09/2019 | 11:28
Alertă în Dolj și Dâmbovița! Două fetițe de 11 ani au dispărut în aceeași zi și aceleași circumstanțe!

Primul caz de dispariție a fost semnalat în Dolj, după ce o familie a transmis Poliției că fetița lor în vârstă de 11 ani nu s-a mai întors acasă după cursuri. La doar câteva ore distanță, o altă familie, însă din Dâmbovița, care are o fetiță de aceeași vârstă și înălțime, a semnalat dispariția ei în aceleași circumstanțe. 

Poliţiştii din comuna Poiana Mare sunt în alertă, după ce o familie din localitate i-a sesizat aseară, că fiica lor a dispărut.

“În seara zilei de 20 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Sectiei 10 Politie Rurala Poiana Mare au fost sesizati de un barbat, de 32 de ani, cu privire la faptul ca fiica sa, în vârstă de 11 ani, a plecat de la şcoală în după-amiaza aceleiaşi zile, insa nu a mai ajuns la domiciliu.

Din verificarile efectuate, minora a plecat, la finalizarea cursurilor, cu alte trei colege, în parcul din centrul comunie Poiana Mare, iar ultima dată a fost văzută în locul unde se organizează târgul de săptămână, din aceeaşi localitate”, spun reprezentanţii IPJ Dolj.

Semnalmente: înălţime 1,50 – 1,55, greutate 55 kg, ochi căprui, par blond, tuns până la umeri, iar în zona frunţii prezintă o mică cicatrice.

În momentul plecarii minora purta trening negru şi pantofi sport de aceeaşi culoare.

Persoanele care deţin date utile sunt rugate să apeleze numarul unic de urgenţă 112 sau sa anunte cea mai apropiată unitate de poliţie.

Un caz asemănător s-a înregistrat și în Dambovita, după ce o fetiță tot de 11 ani a plecat la școală, vineri, și nu a mai ajuns acasă. Minora, din Gura Sutii, a fost dată dispărută de familie ieri după amiază și este căutata de atunci de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița. Pentru căutarea fetei este folosit și un câine de urmă.

FIERARU MIHAELA-ADRIANA era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastra, o bluza cu maneca lunga de culoare gri, pantofi sport de culoare neagra cu rosu.
Semnalmente: 1,50 m înălțime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui, par lung, castaniu.

Fata a terminat orele, a plecat de la scoala spre domiciliu, a fost vazuta in localitate pana la un anumit moment, insa ulterior a disparut si nu a mai ajuns acasa. Parintii sunt disperati si se tem de ce este mai rau.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.