Alessia e gravidă cu primul ei copil. Cântăreaţa a fost la maternitate şi…radiază de fericire!

Publicat: 13/07/2017 | 22:58

Alessia, cântăreaţa care s-a făcut cunoscută cu câteva hituri de verile trecute, are un mare motiv de bucurie pe plan personal. Solista este însărcinată cu primul ei copil, şi este extrem de fericită alături de iubitul ei, cu care şi-a făcut deja planuri de viitor.

Solista ce a lansat succesele ”Bodo Na Sou pu” ori ”Find Me (Ale, Ale) a reuşit mai întâi să se menţină în formă maximă, după ce a dat jos câteva kilograme, iar apoi…s-a produs minunea, pentru că a rămas însărcinată cu iubitul ei, despre care spunea nu demult că vrea să-şi întemeieze o familie.

Alessia şi-a afişat o burtică ”suspectă”
Alessia şi-a afişat o burtică ”suspectă”

Potrivit unor fotografii publicate de Wowbiz, solista a fost văzută alături de iubitul ei în timp ce intra în maternitatea Cantacuzino din Capitală. Cei doi zâmbesc şi sunt extrem de fericiţi, iar bărbatul ţine în mână un dosar ce pare a fi cu documente medicale. Alessia nu a vrut însă să confirme sau să infirme sarcina.

Alessia a fost alături de iubitul ei la maternitate
Alessia a fost alături de iubitul ei la maternitate

„Nu ştiu, încă. Nu, chiar nu stiu. Nici nu vreau sa vorbesc şi nici nu ştiu ceva sigur. Când o sa fie cazul, promit că o sa vorbesc şi despre astaa spus ea.

Citește și...