Alex Papadopol, prima apariție după anunțul divorțului de Ioana Ginghină. Detaliul observat de toată lumea

Publicat: 09/06/2019 | 17:23

Anunțul despărțirii dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol a șocat pe toată lumea, mai ales că nu se știa că cei doi ar avea probleme în căsnicie. Cea care a vorbit foarte puțin de această situație a fost actrița, care a postat un articol pe blogul ei personal, în care a lăsat să se înțeleagă anumite lucruri. Soțul ei nu a dorit să comenteze nimic pe acest subiect, însă, la mai bine de două săptămâni de la apariția zvonului a apărut în public și Alexandru Papadopol.

S-a întâmplat la Festivalul TIFF de la Cluj Napoca, unde Papadopol a urcat pe scenă în calitate de actor în rol principal în filmul ”Arest”, care a avut premiera în cadrul Zilelor Filmului Românesc. Îmbrăcat într-un tricou roșu și în blugi, Alexandru Papadopol trăda o tristețe pe care puțini au văzut-o la actor până acum.

Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”

Ioana Ginghină încearcă să își păstreze energia pozitivă, chiar dacă perioada prin care trece este una foarte dificilă din punct de vedere sentimental. Dar o are alături de Ruxandra, iar ”copilul” perfect îi dă puterea de a merge mai departe și de a privi, cu încredere, către viitorul apropiat.

”Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a mai scris Ioana Ginghină.

Citește și...