Alex Velea si What`s Up imbraca aceleasi haine ca David Beckham si George Clooney

Publicat: 17/09/2014 | 01:04
Alex Velea si What`s Up imbraca aceleasi haine ca David Beckham si George Clooney

Premiantii galei Romanian Music Awards 2014, Alex Velea si What`s Up, au stralucit in tinute cum doar la George Clooney si David Beckham mai vedem. Adina Buzatu a avut ac de cojocul lor!

Fruntasi in topurile muzicale, Alex Velea si What`s Up s-au prezentat la cele mai importante premii ale industriei muzicale si cu un stil vestimentar rupt parca din marile vitrine fashion. Stilista Adina Buzatu a avut grija ca cei doi solisti sa arate ca scosi din cutie.

adina buzatu

Adina Buzatu care le-a conceput tinute speciale pentru marele eveniment, compuse din piese vestimentare pe care le poarta in situatii similare si artistii de peste ocean, dar si celebritatile din Europa. Brandurile renumite importate in Romania exclusiv de Adina Buzatu, le-au dat celor doi artisti o nota internationala.

adina buzatu

Atat Alex Velea, cat si What’s Up au ales sa poarte pentru aceasta ocazie smokinguri din Franta preferate si de Lenny Kravitz, dar si de starurile echipei nationale de fotbal a Italiei, camasi nelipsite din tinutele red carpet ale lui David Beckham si George Clooney, iar despre pantofi se stie ca sunt favoritii lui Bradley Cooper.

adina buzatu

adina buzatu

As putea spune ca daca hainele definesc personalitatea celui care le poarta, atunci atat Alex Velea cat si What’s Up au demonstrat, si la propriu si la figurat, ca sunt niste invingatori intocmai ca si starurile internationale care poarta acest gen de tinute.” a povestit stilista Adina Buzatu.

M.N.

Citește și...