Alexandra Dinu duce o viaţă de lux in Italia: „Nu caut milionari, dar situatia financiara conteaza”

Publicat: 14/05/2013 | 22:43

Alexandra Dinu a cunoscut succesul in Italia, ca si actrită, si câştigă suficient cât să-şi poată asigura un stil de viaţă la care multi doar visează.

Frumoasa româncă recunoaste că este foarte cheltuitoare si că îşi satisface fiecare moft. In plus, investeste foarte mult in băiatul pe care-l cu Adi Mutu, iar educatia lui nu e deloc ieftină.

Alexandra recunoaste că si situatia financiară a iubitului ei contează, dar principala munceste, in special, pentru a se putea intretine singură.

„Nu aş putea avea o relatie cu un bărbat care frecventează cluburile sau care nu are stabilitate. Mă gândesc dacă persoana de lângă mine poate fi un exemplu pentru fiul meu. Dacă nu, nu se intâmplă nimic. Situatia financiară a lui contează, dar mai mult contează situatia mea financiară, pentru că doar eu imi pot oferi stabilitate. Banii nu aduc fericirea, insă o intretin intr-un anumit mod. Imi permit să călătoresc, să am o casă bună, să-i ofer fiului meu anumite lucruri. Imi place să mă bucur de ce câştig, sunt foarte cheltuitoare.

alexandra dinu

Imi plac pantofii, hainele, dar nu excesiv. Bijuterii nu cumpăr, le primesc. In Italia viaţa e scumpă. Chiria e de 4-5 ori mai scumpă ca in România, pe Mario il dau la scoală privată, există o persoană care e mereu cu el, am o femeie in casă si care găteste. Lucrez si pentru asta, să-mi fac viaţa mai usoară”, a declarat Alexandra Dinu intr-o emisiune de la Kanal D.

 

C.V.

 

Citește și...