Alexandra și Luiza sunt în Italia?! Ce a apărut pe străzile din Cizmă

Publicat: 11/08/2019 | 13:26
Alexandra și Luiza sunt în Italia?! Ce a apărut pe străzile din Cizmă

Nu puțini sunt cei care cred că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt încă în viață. Două românce care s-au stabilit în Italia au început o campanie pentru găsirea celor două adolescente răpite de Gheorghe Dincă.

Sute de afișe cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost lipite de romance pe străzile din Italia, în speranța că vor fi găsite. Nicoleta și Roberta au scris că sunt fete „ucise”, dar fără niciun cadavru, motiv pentru care ele încă mai speră că vor fi găsite în viață.

„Salvaţi cele două fete „ucise”, fără niciun cadavru găsit, fără niciun indiciu că ele chiar au fost ucise. Se zice că sunt aduse şi vândute de către răpitorii lor aici, în Italia, pentru prostituţie”, este mesajul apărut pe afișe în Italia.

S-au găsit haine pătate de sânge în casa lui Dincă

Procurorii DIICOT anunță că au ridicat noi probe din casa lui Gheorghe Dincă și au audiat sâmbătă martori în cazul crimelor de la Caracal.

“Astăzi, data de 10.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române – delegați în cauză au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe și totodată s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziție domiciliară emis de către Tribunalul București, activitățile procedurale vor fi desfășurate la domiciliul inculpatului și în perioada următoare”, anunță Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că la ultimele percheziții făcute la Caracal, în locuința lui Gheorghe Dincă, au fost găsite mai multe articole de îmbrăcăminte cu pete de sânge.

„Sângele poate aparține unei victime, poate aparține lui Dincă, poate aparține soției. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparțin”, au spus sursele citate.

Conform acestora, toate probele adunate vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală. Aceleași surse au declarat că a fost strânsă o cantitate mare de probe.

Căutările de probe noi în casa lui Gheorghe Dincă au fost încheiate pentru ziua de sâmbătă. Până acum, anchetatorii au adunat oseminte, cenușă și alte probe.