Alexandra Stan, intr-o pozitie de infarct! Blonda s-a asezat pe spate, si-a desfacut picioarele si…

Publicat: 19/03/2015 | 16:52
Alexandra Stan, intr-o pozitie de infarct! Blonda s-a asezat pe spate, si-a desfacut picioarele si…

Alexandra Stan face senzatie de fiecare data cand posteaza o fotografie pe pagina de socializare, iar fanii ei sunt in extaz.

Asa s-a intamplat recent, cand blondina si-a lasat prietenii virtuali cu gura cascata dupa ce s-a pus intr-o pozitie de infarct. Alexandra Stan stie cum sa-si puna in valoare formele ravnite de multi barbati si sa-i incite la maxim pe acestia. Cantareata a postat pe Facebook o fotografie extrem de sexy. Sta pe spate, cu picioarele in sus, iar vestimentatia este sumara.

Alexandra are ce arata
Alexandra are ce arata

Evident, la scurt timp dupa ce imaginea a fost facuta publica, fanii au inceput sa comenteze. I-au spus blondinei cat de bine arata si cat de sexy este.

Au fantezii cu blondina

alexandra stan

Recent, artista a vrut sa-si satisfaca o curiozitate, asa ca i-a intrebat pe barbati ce fantezii au, iar acestia s-au dezlantuit. La scurt timp dupa ce blondina si-a intrebat prietenii de pe Facebook ce fantezii au, raspunsurile au inceput sa curga. “Cei mai multi barbati vor doua femei, insa eu vreau trei. Cu doua sa fac dragoste, iar a treia sa-mi spele masina”, a scris cineva. Un al barbat i-a spus Alexandrei ca ea este fantezia, dar a avut si o solicitare. Sa fie imbracata in calugarita.
 

Citește și...