Alexandra Stan l-a dat uitarii pe Tudor Chirila. ”Sunt fierbinte si pregatita pentru….”

Publicat: 22/12/2014 | 16:34
Alexandra Stan l-a dat uitarii pe Tudor Chirila. ”Sunt fierbinte si pregatita pentru….”

Alexandra stie sa profite de formele ei apetisante. Ea pare sa fi dat uitarii conflictul pe care l-a avut cu Tudor Chirila, si a tinut sa arate ca stie sa-si puna in evidentele formele la care ravnesc multi barbati.

 

Alexandra Stan a postat pe Facebook o fotografie sexy, dar si un mesaj. “Sunt fierbine si pregatita pentru o iarna grea”, a scris cantareata, iar comentariile nu au incetat sa apara. O multime de barbati s-au repezit la tastatura si i-au facut complimente, unele foarte indraznete. I-au spus ca o iubesc, au cerut-o in casatorie, i-au laudat formele.

L-a enervat pe Chirila

Tudor Chirila

Alexandra Stan a avut o aparitie incendiara la Vocea Romaniei. Imbracata intr-o tinuta alba, formata din top scurt, fusta despicata in fata si cu pliuri mari la spate, de sub care se puteau vedea o pereche de chilotei destul de decupati, Alexandra a facut senzatie pe scena, cu noua ei piesa, ”Cherry Pop”. Chiar daca a avut o prestatie de senzatie, Tudor Chirila a avut ceva de comentat, dupa momentul artistei.
„Eu as avea ceva de comentat. Respect Marius Moga. A cantat live foarte bine, fata de actul dinainte. Ma refer aici la actul Alexandrei Stan”, a spus artistul. Incercand sa salveze situatia, Moga a adaugat. „Suntem live la Vocea Romaniei, asta e clar”.
 

Citește și...