Alexandru Arsinel pleaca sa se relaxeze la bai! Spera sa scape de durerile de spate

Publicat: 06/08/2014 | 00:11

Alexandru Arsinel a trecut printr-o perioada dificila a vietii sale. Anul trecut, indragitul actor a fost operat la coloana apoi, cateva luni mai tarziu, a facut un transplant de rinichi. La sfarsitul saptamanii pleaca la bai, la tratament.

Ultima perioada din viata marelui actor Alexandru Arsinel nu a fost una tocmai roz. Artistul a fost supus la doua interventii chirurgicale, destul de complicate. Prima data a fost operat la coloana, de hernie de disc, apoi a avut nevoie de un transplant de ficat. Interventiile au fost de succes, iar indragitul actor se simte bine.

Artistul a suferit anul trecut un transplant de ficat
Artistul a suferit anul trecut un transplant de ficat

A ramas, insa, cu niste dureri de spate de care nu reuseste sa scape, asa ca s-a hotarat sa mearga la bai: „Ma doare destul de tare spatele, pentru ca n-am facut exercitii de recuperare suficient de mult timp. Acum ma pregatesc de vacanta, plec la bai, la Oravita, sa fac recuperare”, a declarat Alexandru Arsinel, pentru CANCAN.ro.

Isi face analizele in fiecare saptamana

alexandru arsinel

Transplantul de ficat la care a fost supus a fost unul destul de complicat, asa ca medicii i-au recomandat lui Arsinel sa mearga in fiecare luna la control, la Cluj, acolo unde a fost operat. Mai mult decat atat, in fiecare saptamana, indragitul actor isi face analizele de sange, la un spital din Bucuresti, iar mai apoi le trimite echipei de medici din Cluj, pentru a fi sigur ca, in caz ca apare vreo problema, o va descoperi din pripa.

 

CITESTE SI

I s-au agravat problemele de sanatate! Alexandru Arsinel ajunge din nou pe patul de spital? Afla ce se intampla cu actorul!

Imagini in premiera! Medicii i-au dat un regim de sihastrie, insa el a “pacatuit” grav! Alexandru Arsinel a ajuns iar la spital

A trecut printr-un transplant, dar este tot la mana medicilor! Alexandru Arsinel este obligat ca in fiecare luna sa…

Va tine regim toata viata

Alexandru Arsinel

Dupa cele doua interventii chirurgicale, organismul maestrului a avut de suferit, iar imunitatea a fost in scadere. Medicii i-au prescris chiar si un regim, pe care trebuie sa-l tina toata viata, insa mai scapa din cand in cand si in alimente nu tocmai sanatoase.
 

F. Coman

Citește și...