Alice Peneaca, sexy-nasica CFR de pe coperta FHM Romania, vorbeste despre virginitate si despre cum umbla goala prin casa

Publicat: 02/04/2014 | 18:20

A vrut sa fie "nas" pe tren, insa a fost respinsa si a decis sa devina... fotomodel! Si foarte bine a facut! Alice-Alexandra Peneaca a ajuns una dintre cele mai apreciate tinere din modelingul nostru, dar si fata de coperta noului numar al revistei FHM.

La doar 22 de ani, superba bruneta are intreaga tara la picioare, fiind, fara indoiala, una dintre cele mai sexy femei din Romania. Iar dovada este pictorialul de senzatie realizat de Alice in numarul din aprilie al revistei FHM.

Alice Peneaca este vedeta noului numar al revistei FHM - editia autohtona
Alice Peneaca este vedeta noului numar al revistei FHM – editia autohtona

Tanara bucuresteanca s-a dezbracat in paginile celebrei reviste atat de haine, cat si de secrete, vorbind despre virginitate, dar si despre unul dintre cele mai intime obiceiuri de-ale ei.

Alice are doar 22 de ani si dimensiuni care sfideaza perfectiunea
Alice are doar 22 de ani si dimensiuni care sfideaza perfectiunea

Intrebata care este primul lucru care ii trece prin minte cand cineva suna la usa si ea este dezbracata prin casa, Alice a raspuns prompt: „Unde-mi sunt pantofii stiletto? Glumesc! Goala prin casa sunt numai in prezenta iubitului, asa ca daca suna cineva la usa, va deschide el„.

Alice este unul dintre cele mai bine cotate fotomodele din Romania
Alice este unul dintre cele mai bine cotate fotomodele din Romania

Frumoasa bruneta a vorbit si despre decizia de a se face fotomodel. „Am incercat sa ma angajez ca nas pe tren, dar m-au respins… Dupa ce am trecut peste depresia esecului, asta a fost singura optiune ramasa„, povesteste Alice, mai in gluma, mai in serios.

Citeste interviul intregal si vezi pictorialul incendiar al lui Alice Peneaca in noul numar al revistei FHM, pe tarabe din 1 aprilie.

B.P

Citește și...