Alin Galatescu: „E dramatic ca sunt modele care nu castiga atat de multi bani precum fetele care defileaza prin cluburi”

Publicat: 02/05/2011 | 00:00
Alin Galatescu este impotriva "manechinelor" care au devenit cunoscute doar pentru ca sunt invitate sa defileze pe podiumurile de moda din cluburi.

Criticul de moda sustine ca aceste fete nu isi vor putea depasi conditia niciodata si nu vor ajunge sa prezinte pentru designeri celebri.

„Mai dramatic e altceva, ca sunt modele care nu sunt atat de promovate si nu castiga atat de multi bani precum fetele care participa la aceste evenimente de club. Acest gen de fete nu vor fi bagate in seama niciodata de profesionisti. La evenimentele de moda din Romania, pe care majoritatea le fac eu, va pot garanta ca se lucreaza din greu.

Niciun designer nu va prefera un personaj tunat pentru ca pe o femeie cu sanii mari produsul va sta mult mai inestetic, mult mai departe de viziunea designerului decat pe o fata care nu are sani deloc. Cand nu ai sani deloc poti sa iti pui un sutien. Daca ai sani foarte mari produsul migreaza pe talie si clar diferenta dintre sani si talie e de doua, trei numere ceea ce este imens si arata foarte inestetic”, a spus Galatescu pentru Replica Vedetelor.

Citește și...