Alina Pușcaș, la un pas de moarte. Ce a pățit prezentatoarea TV

Publicat: 02/07/2019 | 21:41

Alina Pușcaș se poate considera o femeie împlinită, mai ales că peste câteva luni va deveni mămică pentru a treia oară. Însă, cu ceva timp în urmă prezentatoarea TV s-a confruntat cu o problemă gravă, dar care a avut un final fericit.

Alina Pușcaș a făcut destăinuiri uluitoare! Prezentatoarea TV a avut de suferit din cauza unei intervenții de mărire a sânilor acum câțiva ani. Vedeta le sfătuieşte pe domnişoarele care sunt nerăbdătoare să se „tuneze” să aibă mare grijă în cine au încredere, pentru că sănătatea este foarte importantă.

„E foarte important să nu sari pe primul doctor care îţi iese în cale,  să fie totul cu recomandare. Trebuie să cunoşti foarte bine doctorul. Dacă de la prima întâlnire ai senzaţia că te fuşereşte, mai bine mai încearcă să mergi la încă unul, pentru că sunt mulţi care fac asta”, spune prezentatoarea TV.

Alina Puşcaş a luat decizia de a-şi pune silicoane la un anumit estetician după ce auzise din presă de faima lui. Numai că publicitatea de care acesta s-a bucurat nu a fost direct proporţională cu actul medical în sine.

„La momentul respectiv, medicul era destul de mult în vizorul presei, adică îl vedeam prin reviste şi am zis că înseamnă că e bun.  Nu a fost chiar aşa. Şi pe mine m-a cam indus în eroare faptul că  mi-a spus că putem să facem şi subcutanat, fără să fie implantul sub muşchi. Şi iată că nu a fost chiar aşa. La mine prima varianta a fost subcutanată şi asta a fost problema.

S-a desfăcut operaţia, m-am dus, mi-a refăcut-o şi, după 3 ani şi jumătate în care era ok totul, mi-a apărut o pată movulie pe sân, pe interior, şi m-am dus două săptămâni la rând să verifice. Şi nici măcar el nu ştia ce e până când a început să exfolieze partea aceea şi a zis că se subţiază pielea, că trebuie să îl scoatem, că e nasol, că e clar că implantul este respins de corpul meu. Puteau să apară probleme de sănătate, dacă nu mă grăbeam cu operaţia”, a declarat, pentru spynews.ro, Alina Puşcaş.

Citește și...