Alina Puscas spune tot adevarul! Dezvaluiri despre relatia cu medicul stomatolog

Publicat: 10/08/2015 | 08:25
Alina Puscas spune tot adevarul! Dezvaluiri despre relatia cu medicul stomatolog

Prezentatoarea de televiziune se afla in ultimele saptamani de sarcina. Ea a vorbit despre relatia cu tatal viitorului ei bebelus.

Alina Puscas urmeaza sa devina mamica pentru prima oara in scurt timp. Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru www.ziarulring.ro, vedeta a vorbit deschis despre relatia cu tatal viitorului ei bebelus, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, in varsta de 40 de ani.

Intrebata daca va fi o mama singura, asa cum s-a zvonit, Alina Puscas a lamurit lucrurile.

„Zvonurile pot rămâne la stadiul de zvonuri. Nu e cazul să comentez. Formăm un cuplu şi aşteptăm cu emoţie naşterea copilaşului nostru„, a afirmat Alina Puscas.

„Pentru băieţelul pe care îl vom avea, am ales numele propus de Mihai, adică Alexandru”, a mai spus ea.

Alina Puscas

Vedeta a vorbit si despre sarcina sa.

„Este o sarcină foarte uşoară. Chiar m-am bucurat de ea din toate punctele de vedere. N-am avut greţuri sau pofte şi mi-am menţinut destul de bine ritmul normal de viaţă. Am renunţat doar, începând cu luna a şaptea, la activitatea sportivă susţinută”, a afirmat Alina Puscas.

 

„Mi se pare şi acum incredibil. Mai am destul de des momente în care mă simt un copil… poate un copil cu o viaţă de adult. În câteva săptămâni, vom afla care e varianta cea mai potrivită pentru mine şi bebeluş în privinţa naşterii. Eu mi-aş dori cezariană”, a incheiat prezentatoarea de televiziune.

(D.A.)
 

Citește și...