Alina Vidican este spaima șoselelor! Fosta soție a lui Borcea ”colecționează” amenzi de circulație

Autor:
Publicat: 22/09/2019 | 17:32
Alina Vidican este spaima șoselelor! Fosta soție a lui Borcea ”colecționează” amenzi de circulație

De când s-a mutat în Statele Unite ale Americii, Alina Vidican pare să fie pasionată de … amenzile de circulaţie! 

Iar dacă, la sfârșitul anului trecut, judecătorii americani i-au sugerat să se potolească, ba chiar mai mult, au obligat-o să facă o serie de cursuri de codus, acum, Alina Vidican a recidivat. Și a făcut-o în stil de mare divă, reușind să cuileagă, în mai puțin de o săptămână două: una pentru condus imprudent, iar alta pentru viteză, anunță wowbiz.ro.

Mai exact, se pare că marea ei pasiune este viteza, iar bolizii pe care îi deţine acolo sunt suficienţi de puternici pentru a depăşi lejer limita admisă de lege. Iar cum maşinile pe care le conduce sunt suficient de ”fiţă” pentru ca şoferul să îşi cam permită orice, Alina Vidican pare să fie nevoită, o dată la câteva luni, să scoată câteva sute de dolari din portofel pentru a-şi plăti amenzile.

Cea mai recentă dintre amenzile pe care le are de plătit este una pe care a primit-o în iulie, iar suma nu este deloc una de neglijat: 280 de dolari. Iar acum vorbim doar de amenda pentru viteză. Pentru că, doar câteva zile mai devreme, Alina Vidican a fost, din nou, ”victima” polițiștilor rutieri intrasingenți din Florida, iar aceștia au ars-o, atunci, pentru că avea un stil de a conduce mult prea agresiv. Tot o sumă care, în România, reprezintă suficient de mult încât un om obișnuit să simtă că nu va avea ce da de mâncare familiei luna cu pricina, 160 de dolari…