Alina Vidican, în lacrimi de Revelion. Clipe de coșmar pentru fosta soție a lui Cristi Borcea

Publicat: 04/01/2019 | 09:35

Alina Vidican a avut parte de cele mai grele sărbători, iar lacrimile nu au lipsit de pe fața ei. Blondina a intrat în noul an singură, fără copiii ei, deoarece a acceptat propunerea lui Cristi Borcea și i-a trimis în România, să petreacă alături el și ceilalți frați.

Borcea a petrecut în Poiana Braşov cu toţi cei şapte copii ai săi, inclusiv cu cei pe care îi are cu Alina. Ea rămas însă, în America, au dezvăluit persoane din preajma bărbatului!

Pe de altă parte, Alina a fost singură de Anul Nou şi pentru că, la doi ani de la despărţirea de Borcea, ea nu are un iubit cu care să îşi împartă viaţa! Alina nu vrea sa audă de alt barbat în afară de Cristi Borcea. El i-a cerut să fie cât mai discretă, să nu se afişeze cu alţii, iar ea nu numai că a acceptat, dar nici nu vrea să vadă pe un altul. În plus, spune femeia, nu doreşte să le dea senzaţia copiilor pe care îi are cu Cristi Borcea că tatăl lor ar putea fi înlocuit de un alt bărbat. Aşa că, preferă să stea singură, să se dedice familiei sale, au dezvăluit surse apropiate pentru Wowbiz.ro.

A fost dorința mea să-i reunesc pe toți”

Afaceristul a sărbătorit Crăciunul acasă la Mihaela Borcea, în timp ce de Revelion s-au bucurat la Poiana Brașov. Însă, cel mai impresionant lucru este că i-a strâns laolaltă pe toți cei șapte moștenitori ai săi: Patrick, Angelo și Melissa (cu Mihaela Borcea), Carolyn (cu Simona Voiculescu), Alex și Gloria (cu Alina Vidican) și Milan (cu Valentina Pelinel).

Cum Valentina Pelinel și Mihaela Borcea se înțeleg foarte bine, actuala și fosta soție au petrecut împreună, în Pantelimon.

sursa foto: Libertatea
sursa foto: Libertatea

A fost dorința mea să-i reunesc pe toți, fiindcă eu îi iubesc pe toți. Ei îmi vor duce numele mai departe. Normal, cei mici sunt mai avantajați, ei sunt și mai puși pe joacă, nu mai pot pe cei mari să-i iau în brațe și să-i mângâi, trec anii, dar cu toții sunt ai mei, ei sunt averea mea cu adevărat”, a spus Cristi Borcea, conform Libertatea.