Alina Vidican radiază de fericire! Ce s-a întâmplat acum, la 3 ani de la divorțul de Cristi Borcea

Publicat: 16/01/2019 | 09:39

Alina Vidican a avut parte de cele mai triste sărbători de iarnă, deoarece a fost singură, fără cei doi copii, pe care i-a trimis să petreacă alături de tatăl lor, Cristi Borcea. Vedeta a reușit să treacă peste acele zile, iar acum este în culmea fericirii, s-a reîntâlnit cu micuții ei, care s-au întors la Miami.

Fratele şi cumnata Alinei Vidican au fost cei care s-au ocupat ca micuţii să ajungă, în deplină siguranţă, în braţele mamei lor, la Miami. Astfel, după ce aceştia au petrecut Revelionul alături de Cristi Borcea, Valentina Pelinel şi toţi ceilalţi copii ai omului de afaceri, Alexandru şi Gloria au ajuns la Timişoara, iar de acolo, preluaţi de rudele Alinei, au plecat înapoi spre Statele Unite ale Americii. ”Alina a fost foarte fericită să îşi revadă copiii, era nerăbdătoare să îşi petreacă, din nou, timpul cu cei doi, mai ales că ea a fost foarte ocupată în perioada în care au lipsit din Miami, ea fiind cea care a supravegheat toate avenimentele care au avut loc la restaurantul din Miami”, a spus pentru Wowbiz.ro, un apropiat de-al blondinei.

Alina Vidican a plecat la Miami,după divorțul de Cristi Borcea

Alina Vidican s-a transformat în ultimii doi ani, după divorțul de Cristi Borcea. Fostul manechin s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde a și rămas atunci când a aflat că fostul acționar de la Dinamo se iubește cu Valentina Pelinel. Frumoasa blondă pare fericită alături de copiii ei, la Miami.

În cele mai recente fotografii, Alina Vidican apare nemachiată, dar tot frumoasă, alături de cei doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea, Gloria și George. Fostul manechin a renunțat la culoarea șatenă, pe care o avea la începutul relației cu Borcea, și a optat pentru blond, nuanță care o prinde foarte bine. Alina a avut o perioadă în care s-a luptat cu kilogramele în plus, probabil din cauza stresului, dar pare că a revenit la silueta de manechin care a consacrat-o. La acea vreme, mulți au speculat că blonda este însărcinată, dar s-a dovedit a fi doar o perioadă în care vedeta luase un pic în greutate.

Citește și...