Am aflat motivul pentru care a fost transportat cu ambulanța la Urgențe! Fiul lui Brigitte suferă de…

Autor: C. C.
Publicat: 29/02/2020 | 00:00

Zilele trecute, Brigitte și Florin Pastramă au făcut slalom prin traficul din Capitală, în urmărirea salvării în care se afla fiul brunetei, după cum vă arătam, în exclusivitate, AICI. Brigitte a încercat să păstreze secretul total, dar noi detalii uimitoare au ieșit la iveală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă informații de ultimă oră legate de probleme cu care se confruntă ”juniorul” actualei doamne Pastramă. (CITEȘTE ȘI: SELLY S-A ÎNȚELES CU PRO TV-UL)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de problemele pe care le întâmpină fiul lui Brigitte. (NU RATA: ”MANECHINA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE I-A SPART DINȚII IUBITEI FOSTULUI)

Zilele trecute, Robert Sfăt, băiatul vedetei, s-a confruntat cu unele probleme medicale. ”Juniorul” a fost dus de urgență ,de un echipaj de la Salvare, la Spitalul Floreasca din Capitală, după care a fost transferat la Spitalul “Prof. Dr. Al. Obregia”.

Îngrijiri de specialitate

Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, fiul vedetei ar fi fost diagnosticat cu sindrom depresiv, după ce a fost examinat de mai mulți specialiști. Așa că, la scurt timp după expertiza medicală, doctorii ar fi decis ca acesta să rămână sub supraveghere. Conform unor surse din mediul medical, ”juniorul” actualei doamne Pastramă a fost internat într-o unitate medicală de specialitate pentru a se trata de sindromul depresiv. (NU RATA: CORONAVIRUSUL ”LOVEȘTE” ÎN SHOWBIZ)

Fiul lui Brigitte, transferat de urgență de la Spitalul Floreasca la Obregia

Transferat de urgență de la Floreasca la Obregia! 

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe actuala doamnă Pastramă în fața Spitalului Floreasca din București, acolo unde ”juniorul” vedetei a fost dus de urgență de un echipaj de la Salvare. Din câte se pare, după ce a fost examinat de specialiști, fiul lui Brigitte a fost redirecționat către o altă unitate medicală din București. Așa că, imediat după ce puștiul a fost urcat în ambulanță, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, s-au urcat în mașina de teren a vedetei și au pornit în spatele salvării, care a făcut ”slalom” în trafic.

Ca un soț iubitor și săritor la nevoie, Florin Pastramă a călcat serios pedala de accelerație și a gonit în spatele ambulanței. Cu avariile puse, Florin Pastramă a condus ca un veritabil pilot de raliuri. Fără să țină cont de eventuale repercusiuni din partea Poliției Rutiere, soțul lui Brigitte n-a ezitat să circule pe linia de tramvai, ca să nu piardă din vedere salvarea în care se afla fiul soției sale.

La o țigară, în așteptare

Într-un final, după ”slalomul” din trafic, salvarea în care se afla ”juniorul” lui Brigitte a ajuns la Spitalul Obregia din Capitală. Imediat ce Florin Pastramă a parcat mașina în curtea unității medicale, Brigitte s-a îndreptat glonț către fiul ei, Robert. Cu toate că ”juniorul”  părea să fie într-o stare destul de bună, acesta prezenta o vânătaie serioasă la un ochi.

După câteva discuții cu echipajul de la ambulanță, Brigitte, Florin și ”juniorul” s-au așezat în zona unei bănci de la intrarea în spital, unde au discutat preț de câteva minute, iar puștiul a tras chiar o țigară. (NU RATA: SEXOASA DE LA ”BRAVO, AI STIL!” S-A PISICIT PE UN MERCEDES ÎN ”CARTIERUL MILIONARILOR”!)

Brigitte alături soțul ei și de ”junior” în curtea Spitalul Obregia din Capitală

Brigitte, doi copii din căsniciile anterioare

Robert Sfăt are 21 ani și pare să fi moștenit mare parte din trăsăturile fizice ale mamei sale. ”Juniorul” lui Brigitte a fost elev la un liceu cu predare în limba germană și, potrivit informațiilor publicate pe pagina sa de Facebook, visează să devină DJ. Tatăl lui Robert și fostul soț al lui Brigitte, Octavian Sfăt, s-a stins în 2002, cand băiatul nu avea nici 3 ani.  Actuala doamnă Pastramă mai are o fetiță, Sara, în vârstă de 10 ani, din căsnicia cu omul de afaceri țimișorean Ovidiu Torj, cu care bruneta a fost împreună din 2006 până în 2010.(NU RATA: CUSCRA MULTIMILIONARĂ A LUI HREBENCIUC A DIVORȚAT DE ”NABABUL DE LA CFR” ȘI…)

Căsătorită cinci ani cu Ilie Năstase

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...