Am aflat toate detaliile! Cum a murit de fapt fiul lui Marian Nistor, la doar 47 de ani!

Publicat: 26/01/2015 | 20:30

Marian Nistor este in stare de soc. Indragistul artist si-a pierdut singurul copil, pe care il avea dintr-o casatorie anterioara. Radu s-a stins din viata.

A avut o relatie complicata cu fiul sau, insa durerea pierderii acestuia este uriasa. Marian Nistor este terminat de durere dupa ce a aflat in urma cu foarte putin timp ca fiul sau a murit. Radu a cochetat cu actoria si cu muzica, dar nu a avut sansa sa isi construiasca o cariera.

Barbatul in varsta de 47 de ani a murit duminica dimineata, in apartamentul in care locuia impreuna cu mama lui, Rodica Berceanu. Barbatul s-a simtit extrem de rau, iar alaturi de el a fost in permanenta mama acestuia. Radu s-a stins din viata,  cel mai probabil din cauza unui infarct. Radu fusese casatorit si avea o fiica de 20 de ani.

marin nistor

Radu este fiul lui Marian Nistor din casatoria cu Rodica Berceanu. “Noi ne-am casatorit din dragoste, nu i-a pus nimeni pistolul la tampla. Am fost casatoriti 8 ani. Eu aveam 18 ani, iar el 25”, povestea femeia.

“Nu il mai iubesc, e ca si cum n-a fost. Nu il pot uri, nu-i doresc raul, dar dupa tot ce i-a facut lui Radu. Marian are momente, il suna pe Radu, iar copilul se bucura. Cand am divortat, legea mi l-a dat mie. Eu l-am crescut pana la 14 ani. Atunci, Raducu a ales sa meraga la tatal lui. M-a durut sufletul ca s-a dus la el, dar era dreptul lui”, a mai spus Rodica Berceanu intr-o emisiune TV.

CITESTE SI 

Simte ca i s-a prabusit lumea! Un celebru cantaret al Epocii de Aur se roaga sa nu moara de foame!
 
Impacare istorica intre tata si fiu! Cum a ajuns Marian Nistor sa isi ierte pana la urma odrasla risipitoare!

Marian Nistor s-a impacat cu fiul sau cu 2 saptamani inainte ca acesta sa moara!

Fiul cantaretului a explicat ca tensiunile dintre el si tatal lui au inceput in momentul in care erau invitati la o emisiune si a vorbit frumos despre mama lui, lucru care pe a doua sotie a lui Marian Nistor, Dorina, a deranjat-o la culme.

marian

Marian Nistor a reusit insa sa se impace cu fiul sau. A fost insa prea tarziu.
“Lucrurile s-au schimbat intre timp si ne vorbim acum. Chiar ne sunam. Radu lucreaza intr-un studio de inregistrari si nu este exclus sa colaboram si profesional de-acum”, a explicat artistul la inceputul acestui an.

D.C.

Citește și...