Lukasz Szukala s-a logodit cu Raluca Hogyes, iar cuplul ar urma să se căsătorească atunci când fundaşul va agăţa ghetele în cui. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile poveştii lor de dragoste. (VEZI ŞI: De trei ani, fostul stelist o ”fentează” pe simpatica ştiristă de la DIGI! Nu i-a dat inelul, dar i-a lăsat cardul şi maşina pe mână!)

Lukasz Szukala şi Raluca Hogyes trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de trei ani. Relaţia este, însă, una la distanţă, cei doi având cariere de urmat. Bruneta este prezentatoare de ştiri sportive la Digisport, în timp ce fotbalistul este legitimat în Turcia, la Osmanlispor. (VEZI AICI: Ex-stelistul Szukala s-a întors în România! Frumuşica de la DIGI şi-a ”repatriat” iubitul fotbalist!)

Sutele de kilometri distanţă nu le-au răcit, însă, legătură. Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Raluca zboară aproape în fiecare weekend la Ankara pentru a fi alături de iubitul ei. Cei doi, de altfel, s-au şi logodit. Însă nunta ar urma să aibă loc după ce Lukasz va renunţa la fotbal.

Raluca şi Lukasz nu sunt deloc disperaţi să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu. Asta deoarece se înţeleg de minune şi vor să se concentreze, pentru moment, asupra carierelor. Cuplul plănuieşte să aibă inclusiv copii. Însă micuţii vor veni pe lume mai târziu. 

Mai exact, când Szukala va putea fi tot timpul alături de familia lui. Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Lukasz a decis să se stabilească în România după ce va încheia conturile cu fotbalul. Îşi va cumpăra o casă într-o zonă selectă a Capitalei, unde se va muta alături de iubită. Iar după căsătorie sunt şanse mari să apară şi copiii. Cert este că Lukasz şi Raluca sunt convinşi că vor rămâne împreună până când moartea îi va despărţi.

Raluca Hogyes este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de ştiri sportive din România. Tatăl ei era mare amator de fotbal şi mergea deseori pe stadion. De fiecare dată o lua cu el pe fiica sa. Bruneta a studiat Relaţii Comerciale, dar nu a profesat nicio zi în această meserie. A preferat să cocheteze cu modelling-ul şi aşa a intrat în showbiz. (CITEŞTE ŞI: A aterizat pe ascuns în România! ”Steaua lui Gigi” negociază în secret cu colegul lui Lewandowski?!)

De partea cealaltă, Lukasz Szukala a venit în România în 2010. A jucat la Gloria Bistriţa, apoi la Universitatea Cluj şi apoi a fost cooptat în echipa Stelei. Lucasz Szukala este polonez, iar părinţii săi sunt stabiliţi în Germania. Înainte să o cunoască pe Raluca Hogyes, fotbalistul a fost interesat de Iulia Pârlea, prezentatoare de ştiri sportive la Digi 24.

Citeste despre:lukasz szukala, raluca hogyes, iubita lui lukasz szukala, logodica lui szukala, szukala se casatoreste, szukala se stabileste in romania, szukala osmanlispor, raluca hogyes digisport


Share On Facebook