Am aflat unde a ”dispărut” jurnalista pe care Băsescu a numit-o ”ţigancă împuţită”. I-a făcut un copil în secret celebrului milionar!

Publicat: 04/03/2017 | 00:00

Andreea Pană, jurnalista devenită celebră după ce Traian Băsescu a numit-o “ţigancă împuţită” şi i-a confiscat telefonul, în perioada în care acesta era preşedintele României, a născut în secret. Tatăl copilului este nimeni altul decât milionarul Costică Constanda.

CANCAN.RO i-a surprins pe afaceristul Constanda şi pe Andreea Pană în parc, în timp ce îşi plimbau copilul. Cei doi au o relaţie de mai mult timp, dar au evitat să se afişeze în public, mai ales că milionarul era însurat (VEZI AICI).

Costică Constanda şi Andreea Pană s-au comportat, la ieşirea în parc, ca orice cuplu obişnuit, care are şi un copil, ambii fiind cât se poate de naturali. La un moment dat Constanda a şi zâmbit, în timp ce discuta cu Andreea Pană.

Constanda a demonstrat, pe parcursul ieşirii, că este un tată model, el fiind cel care a plimbat căruciorul în care se afla copilul cuplului. Iar căruciorul, având în vedere că tatăl bebeluşului este milionar, nu putea fi decât unul de fiţe, marca Stokke, adică adevăratul “Mercedes” al cărucioarelor (VEZI AICI CUM AU PETRECUT CONSTANDA ŞI ANDREEA PANĂ ÎN CLUB).

Milionarul Constanda şi jurnalista Andreea Pană au împreună un copil
Milionarul Constanda şi jurnalista Andreea Pană au împreună un copil

Andreea Pană, numită “ţigancă împuţită” de Traian Băsescu

Incidentul care a făcut-o celebră pe Andreea Pană a avut loc în anul 2007. Traian Băsescu, aflat atunci în primul său mandat de preşedinte, se afla la cumpărături, la un hipermarket din Capitală, împreună cu soţia sa, Maria. La ieşirea din hipermarket, Andreea Pană, pe atunci jurnalistă la Antena 3, i-a pus mai multe întrebări lui Traian Băsescu, iar acesta, enervat de insistenţa reporteriţei, a numit-o pe aceasta “păsărică”, apoi i-a confiscat telefonul mobil.

Mai apoi, în maşină, Traian Băsescu a numit-o “ţigancă împuţită” pe Andreea Pană, într-o discuţie cu soţia sa Maria, surprinsă de camerele de filmat. Şeful statului de atunci îi preciza soţiei că îi va înapoia telefonul mobil jurnalistei.

Incidentul a fost şi obiectul unui proces, care a fost clasat de procurori deoarece Traian Băsescu beneficia la momentul incidentului de imunitatea conferită de funcţia de preşedinte al României.

Cine este Costică Constanda

Multimilionarul Costică Constanda a făcut o avere fabuloasă din tranzacţiile imobiliare. Înainte de anul 2000, afaceristul a cumpărat, de la familia Lincaru, dreptul litigios asupra unei suprafeţe de 3,3 hectare din Satul Francez. Trei ani mai târziu, municipalitatea i-a oferit lui Constanda, la schimb, aceeaşi suprafaţă din Parcul Bordei, propunere acceptată de Constanda. Numai că, atunci când Constanda a anunţat că vrea să construiască blocuri la marginea parcului, autorităţile s-au opus, motiv pentru care Constanda s-a adresat justiţiei.

În urma unui proces greu cu Primăria, Constanda a obţinut, în 2013, despăgubiri şi penalităţi în valoare de 150.000.000 de euro de la Primăria Municipiului Bucureşti.