Am filmat-o pe diva anilor ’90 cum nu ţi-o imaginai!

Publicat: 11/06/2017 | 19:00

Silvia Dumitrescu este o femeie puternică, o mamă împlinită, o soţie devotată şi o artistă de excepţie. În ceea ce priveşte viaţa ei, însă, a fost până acum foarte discretă. ''Fata rebelă'' a muzicii uşoare româneşti a fost filmată de CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, în timp ce mergea cu bicicleta.

Se pare că artista traversează pe bicicletă trecerea de pietoni, în loc să se dea jos şi să meargă pe lângă ea, ceea ce ilegal şi riscă amenzi foarte mari. Ba chiar mai mult a făcut asta de două ori în câteva minute. Amenda pentru cei care traversează trecerea de pietoni pe bicicletă porneşte de la 480 de lei şi poate să ajungă până la 640 de lei.

Într-un oraş superaglomerat, cu mult mai multe maşini decât ar suporta bulevardele, străzile şi parcările Capitalei, Silvia Dumitrescu a ales să se deplaseze cu bicicleta, pe de o parte, nu pierde vremea în trafic, şi, pe de altă parte, face sport, mai ales că de câţiva ani se luptă cu o boală cruntă, la care nu a găsit tratament şi va trebui să o ducă până la sfârşitul vieţii.

Am o imunotiroidie. este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent. Şi totul e mai ciudat. reţin lichidele în organism mai mult decât trebuie, deci se îngreunează totul. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie, eşti cumva şi într-o mică depresie. Şi se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrurl acesta. Mi se întâmplă acest lucru la schimbări bruşte de temperatură”, declara ea.