Am fotografiat-o chiar de ziua ei de naștere! Antonia și Alex Velea, probleme în paradis?

Publicat: 12/04/2019 | 20:52

Antonia a împlinit, vineri, 12 aprilie 2019, frumoasa vârstă de 30 de ani. Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, a fotografiat-o pe artistă chiar de ziua ei de naștere, în compania iubitului ei, Alex Velea. Deși trebuia să radieze de bucurie, fiind o zi importantă, vedeta nu doar că nu afișa niciun zâmbet pe față, ci părea foarte supărată.

După ce a coborât din mașină, bruneta a luat-o singură înainte și l-a așteptat pe Velea la intrarea restaurantului, după ce s-a dat și el jos. Alex Velea a supărat-o pe mama copiilor lui, chiar de ziua ei? Chiar dacă așa a fost, a reușit să o împace, când au ieșit din local, Antonia avea în mână un buchet de flori, dar și un zâmbet pe chip.

Alex Velea, partenerul de viață al artistei, a scris un mesaj emoționant pe contul personal de socializare. „TU ești Soare si Lună, bunătate și frumusețe, ambiție și talent. Sunt fericit că destinu mi te-a scos în cale. Nu o să-mi ajungă o viață să îți spun cât te iubesc și cât insemni pentru mine. Mi-ai dat o nouă viață prin apariția ta. Avem 3 copii frumoși, bucurăm lumea prin muzica noastră… avem tot. LA MULȚI ANI FERICIȚI, FRUMOASO! @antonia Mulțumesc pentru fericire!♥️”, a scris Alex Velea pe contul personal de socializare.

Antonia și Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii: Dominic şi Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Mamă a trei copii deosebit de frumoși, Antonia arată în continuare senzațional și asta o confirmă inclusiv topurile de specialitate din străinătate, care nu doar că au inclus-o în rândul celor mai frumoase femei din lume, ci chiar au plasat-o pe locul 8.

Artista nu face prea multe eforturi să arate atât de sexy. Poate cu excepția unor antrenamente de tonifiere la sală și mese cât de cât echilibrate, ”restul” vine de la mama natură.

Citește și...