„Am îmbulinat-o”. Adelina Pestrițu, fotografiată în sutien în camera unui hotel din Timișoara

Publicat: 18/01/2020 | 15:12

Spre surprinderea multora – punând ”lupa” pe cei care, de-a lungul timpului, nu i-au acordat Adelinei Pestrițu multe șanse – vedeta a fost desemnată cel mai bun influencer din România, demonstrând că totul se poate face, pas cu pas, și că nimic nu este imposibil. 

Adelina primit respectivul trofeu în cadrul galei E! People’s Choice Awards 2019, care a avut loc în Statele Unite. Bruneta a dezvăluit care sunt cele mai valoroase lucruri pe care le deţine, din punct de vedere financiar. „Casa, mașina şi bijuteriile sunt cele mai valoaroase lucruri ale mele, din punct de vedere financiar. Iubesc viața mea profesională, și asta se vede și din exterior. Mă implic 100% în ceea ce fac, dar rolul de mamă mă face să vibrez la cote maxime. Zeny îmi șterge orice tristețe din suflet și de pe față”, a declarat Adelina Pestriţu pentru Viva.ro.

Cum planetele par a se fi aliniat în viața Adelinei, vedeta ăține și contactul cu fanii săi, iar pagina de Instagram este cea mai potrivită pentru asta. Că a ”îmbulinat-o” sau nu – totul ține de interpretarea fiecăruia, subiectivismul jucând un rol esențial în ecuație -, rămâne de văzut. Cert este că Adelina Pestrițu a decis să facă o surpriză fanilor, iar aceasta a constat într-o fotografie… cu buline. Și, ceea ce a atras privirile, cu sutienul la vedere.

”Am îmbulinat-o 🤭”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul fotografiei postate pe pagina sa de Instagram. Cu buline sau fără buline, fanii au apreciat fotografia, iar like-urile și declarațiile publice conform cărora Adelina rămâne sexy nu au lipsit.

Adelina Pestrițu, ”îmbulinată”, conform propriei declarații

Adelina Pestrițu sau cum se îmbină utilul cu plăcutul

Adelina și Virgil, soțul său, doresc să îmibine și utilul cu plăcutul, așa că plănuiesc să deschidă – împreună – o afacere. Cei doi au visat, de mult timp, la un magazin de bijuterii, iar proiectul lor se va transforma în realitate.

”Urmează să lansăm un magazin de bijuterii și de ceasuri de lux, asta se va întâmpla cât de curând. Ne bucurăm că putem să ne ajutăm unul pe celălalt, pentru că și el va avea nevoie de mine. Evident de promoter, pentru că va trebui să aduc la cunoștință celor care mă urmăresc despre această afacere a noastră, a familiei, și să le prezint produsele pentru ca oamenii să fie mai relaxați în alegerea produselor pe care vor să le achiziționeze din magazin”,  a declarat Adelina Pestrițu, conform viva.ro..

Citește și...