Amalia Năstase a început lupta cu kilogramele în plus: ”Cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare”

Publicat: 15/03/2019 | 21:48

Amalia Năstase a început lupta cu kilogramele în plus. Vedeta vrea să scape de cele 30 de kilograme acumulate după ultima sarcină. 

Amalia Năstase are mari probleme cu greutatea! Vedeta nu a mai reuşit să-şi revină după ultima sarcină când a acumulat 30 de kilograme. Fosta doamnă Năstase a născut în toamna lui 2015 un băieţel din relaţia pe care o are cu Răzvan Vasilescu, însă acum pare mai determinată ca oricând să revină la silueta dinainte de sarcină. (CITEȘTE ȘI: AMALIA NĂSTASE A DAT NAS ÎN NAS CU KIM KARDASHIAN ÎN AMERICA! CUM S-AU FOTOGRAFIAT!)

„Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Bineînţeles că am încercat diverse diete şi modalităţi de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Am început dieta personalizată cu o linguriţă de ulei de cocos şi un shake cu integratori alimentari, care îmi vor ţine loc de mic dejun şi cină, pentru 28 de zile”, a povestit Amalia Năstase,  la ”Vorbește lumea”.

Amalia a fost căsătorită cu Ilie Năstase în perioada 2004-2010

Amalia a fost căsătorită cu Ilie Năstase în perioada 2004-2010. În prezent, fosta soție a lui Ilie Năstase e căsătorită cu afaceristul Răzvan Vasilescu. Cei doi au împreună un băiat. Toma s-a născut pe 8 octombrie în 2015. Din căsătoria cu fostul tenismen, Amalia Năstase are două fete: Emma și Alessia. (VEZI ȘI: AMALIA NĂSTASE S-A CĂSĂTORIT ÎN SECRET CU RĂZVAN VASILESCU! MĂRTURII EMOȚIONANTE DESPRE CEREMONIE: “ESTE UN INEL DE LOGODNĂ, CARE ESTE ŞI VERIGHETĂ”)

“Am învățat foarte multe de la Ilie. Cu el am plecat prima dată din țară. Și alături de el am intrat într-o lume în care nu prea ai cum să intri. M-a prezentat unor oameni, care erau miliardari și a trebuit să învăț cum trebuie să mă comport.

Avem o relaţie excelentă, ne iubim foarte mult cele două fete pe care le avem împreună. În continuare, calităţile lui şi ale mele sunt nişte calităţi care construiesc ceva frumos (…). Ilie va fi bine, pentru că el este un om bun la suflet şi el are un Dumnezeu al lui”, a spus Amalia Năstase în urmă cu ceva timp.