Amanta lui Viorel Lis RUPE TACEREA: „Imi spunea ca sta cu Oana din mila” Ce acuzatii ii aduce fostului primar

Publicat: 30/09/2014 | 18:39
Amanta lui Viorel Lis RUPE TACEREA: „Imi spunea ca sta cu Oana din mila” Ce acuzatii ii aduce fostului primar

Au trecut o saptamana de cand Oana Lis a plecat de acasa si isi mentine declaratiile. Vrea sa-l paraseasca pe Viorel Lis, dupa ce fostul primar a fost surprins in timp ce se intrenitea cu o prostituata.

Relatia dintre Oana Lis si sotul ei este deja de domeniul trecutului, iar toate semnele duc la un divort.
“Stau la o prietena si vreau sa ma duc sa imi iau niste haine de acasa. Am primit niste telefoane cu numar secret. Erau niste femei care voiau sa imi zica ceva despre Viorel, dar le-am inschis. Au aparut si aceste imagini cu fata aceea, acum chiar nu are ce sa mai spuna. La inceputul relatiei noastre el a avut mai multe relatii, nu doar cu mine“, a spus Oana Lis la Antena 1.

viorel lis

Viorel Lis nu si-a pierdut speranta si vrea sa ii recastige inima sotiei sale. Acesta sustine in continuare ca totul este o regie. “Sunt numai minciuni. Nu au ce sa spuna aceste femei. In ultimul timp primesc tot felul de telefoane de la alte televiziuni. S-a schimbat complet totul. De doua saptamani parca nu mai sunt eu. Eu vreau sa ma impac cu tine, Oana“, a declarat Viorel Lis.

viorel lis

CITESTE SI

Rasturnare de situatie! Dupa ce a fost surprins inseland-o pe Oana, Viorel Lis acuza! “Pe cine nu deranjeaza sa…”

Oana Lis a vrut sa faca cumparaturi de 10.000 de lei cu cardurile lui Viorel Lis! Surpriza de zile mari pe care a avut-o

„Spunea ca sta cu ea din mila”

viorel lisviorel lis

Amanta lui Viorel Lis a facut dezvaluiri senazationale. Femeia care are doi copii spune ca fostul primar al Capitalei i-a platit chiria pentru doua luni si a vorbit cu ea despre casnicia sa. “Au fost doua nopti. Se stie ca intr-o duminica domnul Lis a venit la mine acasa, beat. Vorbea urat despre sotia lui. Spunea ca sta cu ea din mila si ca nu mai exista nimic intre ei. Stiam cine este de cand a venit la mine. Eu voiam doar banii lui. Mi-a platit chiria aici unde stau. Eu am stat cu el pentru ca m-a protejat. Viorel Lis mi-a zis ca vrea sa imi cumpere un apartament. Imi da mereu mesaje si ma cauta noapte. Eu am doi copii si el stie asta”, a spus amanta lui Viorel Lis.

D.C.
 

Citește și...