Home » Trending » Ambasadorii Superbet urează La Mulți ani României și Românilor într-un mod personal! Află secretele lor tricolore!

Ambasadorii Superbet urează La Mulți ani României și Românilor într-un mod personal! Află secretele lor tricolore!

De: Daria Popa 30/11/2020 | 20:56
Ambasadorii Superbet urează La Mulți ani României și Românilor într-un mod personal! Află secretele lor tricolore!

Sărbătorim Ziua Națională cu un material în care ambasadorii Superbet răspund la câteva întrebări de suflet, toate, cu vibrație tricoloră! Acesta e modul în care legende ale sportului românesc vin aproape de noi prin intemediul Superbet și ne povestesc despre lucrurile care le-au marcat evoluția și cariera, punctând și prezentul și viitorul performanțelor de cel mai înalt nivel în sportul românesc.

La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, Români! Suntem Super! Poate ar fi momentul să ne scuturăm de regrete și să privim cu încredere și forță spre viitor, bazați pe energia primită și de la numele mari, nume ce au pus România pe harta marii performanțe sportive! Deschide cont online la Superbet.ro și trăiește și prin SuperPariurile pe care le plasezi cele mai importante evenimente pentru sportul românesc!

1. Care a fost pentru tine cea mai mare peformanță a sportului românesc, dinainte ca tu să devii sportiv de performanță? Mai ții minte ce te motiva și impresiona în acest sens? Poate fi o performanță dintr-un alt sport. Deci nu din fotbal, respectiv box și kick boxing sau motorsport, disciplinele în care voi, ambasadorii Superbet ați ajuns legende pentru sportul românesc.

Ilie Dumitrescu: Au fost multe performanțe majore ale sportului românesc înainte ca eu să îmi fac o carieră. Cel mai mult m-au impresionat Nadia și Ilie Năstase. Ei mi-au marcat copilăria. Din fotbal, în ultimii mei ani de juniorat, Steaua și triumful ei din Cupa Campionilor în 1986. Atunci, Steaua a avut cea mai bună echipă din istoria clubului, pe fiecare post jucătorul care era, putea face diferența.

Bogdan Stelea: Ce mă motiva pe mine nu a fost o performanță din fotbal. De fapt, erau două performanțe majore, din sporturi diferite. Țin minte că mă motiva foarte mult felul în care noi dominam gimnastica feminină, cu Nadia și Teodora Ungureanu și fetele de după ele, Emilia Eberle, dintre cele mai importante. Acel nivel și acea poziție în care se găsea România într-un sport în care marile puteri se ambiționau și se ambiționează și azi mă motiva. O a doua mare performanță a sportului nostru a fost cea reușită de de Ilie Năstase, care a ajuns numărul 1 ATP. Am fost mândru și am visat că orice sport aș face, să ajung și eu să lupt pentru locul 1. Din fotbal, în mod deosebit m-a motivat calificarea României Europeanul din 1984, când la turneul final mergeau doar 8 echipe.

Florin Răducioiu: Pentru mine cea mai bună performanță rămâne câștigarea Cupei Campionilor de către Steaua București în 1986 !
Am rămas impresionat de dăruirea” și sacrificiul în acel meci al jucătorilor noștri, fiind pentru mine o mare motivație (un vis aș spune!) pentru că și eu să ridic acea cupă într-o zi, vis devenit realitate în 1994 cu AC Milan!

Gică Craioveanu: Când eram copil, cel mai mult mă impresiona Nadia Comăneci. Mi se părea fantastic ce făcea ea, dar și ambiția și dăruirea datorită cărora a ajuns la perfecțiune.

Mihai Leu: Toată lumea era motivată de performanțele pe care Ivan Patzaichin și Nadia Comăneci le-au reușit în anii 70, însă în acel moment erau foarte multe modele în fiecare disciplină. Practic, la orice sport decideai să ajungi, găseai sportivi de top, cu medalii olimpice de aur.

Cătălin Moroșanu: Copil fiind țin minte performanțele pe care România le avea la gimnastică sau cum ieșeam cu toții pe străzi la meciurile naționalei de fotbal. Era impresionant. Visam cu ochii deschiși la momentul în care aș putea reprezenta România.

În această săptămână, primul eveniment major pentru sportul românesc este meciul dintre România și Germania, la Campionatul European. Pune acum primele tale pariuri la cele mai bune cote!

2. Care este pentru tine cea mai frumoasă amintire în tricoul unei echipe românești, cel mai important succes pentru fotbalul românesc, la nivel de echipă de club, obținut cu tine în teren?

Ilie Dumitrescu: Greu să aleg unul pentru că revăd acum toate campionatele câștigate, toate cupele câștigate. La fel de special a fost și titlul de Golgheter pe care l-am obținut în Divizia A în sezonul 1992-1993. Ca meci internațional la nivelul echipelor de club, semifinala din Cupa Campionilor din 1989.

Bogdan Stelea: Semifinala cu Anderlecht jucată cu Dinamo în 1990. Ne-au bătut de două ori cu 1-0, dar aici am avut atâtea ocaziii… și n-am putut să le dăm gol. Am apărat în momente cheie și am sperat până la final că întoarcem soarta calificării.

Florin Răducioiu: Amintirea cea mai frumoasă e în tricoul lui Dinamo și a fost dubla împotriva lui lui Partizan Belgrad, o echipă puternică în acea epocă (1989). Am fost fabulos în acel meci. Din păcate, nu am obținut în acel sezon mare performanță cu Dinamo echipa mea de suflet, am ajuns doar în semifinalele Cupei Cupelor în ediia 1989-1990!

Gică Craioveanu: Cea mai mare performanță, fără discuție, este eventul din 1991, când am câștigat cu Universitatea Craiova atât titlul, cât și Cupa României. De atunci nu s-a mai întâmplat așa ceva în Bănie, dar sper și cred că nu mai durează mult seceta.

Cel mai important meci pentru echipele de club românești în această săptămână e partida în care campioana poate să se apropie de primăvara europeană dacă va învinge! Pariază acum pe CFR Cluj – TSKA Sofia!

3. Care este pentru tine cea mai frumoasă amintire în tricoul echipei naționale, cea mai frumoasă victorie pentru România la care ai fost titular?

Ilie Dumitrescu: Înainte de meciul cu Argentina am mai avut două superjocuri în care m-am remarcat atunci când era nevoie. România-Belgia pe Gencea, partodă în care am marcat golul decisiv și mai apoi, meciul de la Cardiff! Amândouă în aceeași campanie de calificare. În ambele meciuri am fost desemnat Man of the Match.

Bogdan Stelea: Meciul cu Portugalia când i-am bătut cu 1-0. I-am bătut în 1998 și am apărat un 11 metri. Am jucat cam 35 de minute cu om în minus. Ei aveau acea generație așteptată să ia titlul mondial. Cea cu Vitor Baia, Fernando Coutp, Sa Pinto, Rui Costa, Jorge Costa și bineînțeles, Luis Figo. Cred că în afara lui Baia, toți ceilalți menționați de mine au prins șuturi pe poarta mea în acel meci. Dar am scos tot.

Florin Răducioiu: Am foarte multe amintiri în tricoul Romaniei, dar pentru mine meciul cu Țara Galilor este unul de referință, de neuitat. Fără acea victorie nu ar fi existat Generația de Aur și World Cup ’94, turneul pe care românii nu-l vor uita niciodată!

Gică Craioveanu: Au fost senzaționale pentru mine calificările la mondialele din 1994 și 1998, dar și cea de la Euro 1996. Totuși, locul 1 în inima mea rămâne debutul la națională, produs în Insulele Feroe, când am câștigat cu 4-0, toate golurile marcate de SuperColegul Florin Răducioiu, cu care m-am regăsit, iată, în naționala Superbet.

Pentru Mihai Leu și Cătălin Moroșanu, întrebările 2 și 3 se comprimă în întrebarea: care a fost pentru tine cel mai important meci, sau spune-ne ce superluptă ai dat simțind că lupți pentru România?)

Mihai Leu: Am luptat de două ori pentru titlul mondial la profesioniști, dar cred că primul meci rămâne cel mai emoționant. Era acea presiune că aș putea deveni primul român campion mondial în boxul profesionist și toată lumea era cu ochii pe mine. Acea victorie rămâme pentru totdeauna în inima mea. Am luptat într-o mână practic din repriza a treia pentru că mi s-a rupt tendonul care ține mușchiul de la mâna stângă!

Cătălin Moroșanu: Cu siguranță meciul de la Tokyo cu polonezul Paul Slowinski din K1 Final 16, atunci când eram văzut ca un underdog și totuși l-am învins și m-am calificat în finala de un milion de dolari. Țin minte că l-am trimis și de două ori la podea, deși înainte de meci toți făceau pariuri în cât timp voi lua KO. Un moment emoționant a fost și la finalul meciului, când fiul legendarului Andy Hug a venit în ring și mi-a dăruit șortul pe care tatăl său l-a purtat. Am fost declarat luptătorul serii, deși pe fight card erau nume legendare. O amintre superbă.

4. Dintre sportivii străini prieteni cu tine, cine ți-a vorbit cel mai frumos despre România și sportivii ei?

Ilie Dumitrescu: În mod deosebit, patru băieți ne-au lăudat performanțele reușite de sportivii noștri: Klinsmann, Sheringham și Sol Campbell în perioada mea la Tottenham și apoi, Davor Suker la Sevilla.

Bogdan Stelea: Hmmm… nu-mi vine un nume în minte acum. Dar foarte mulți vorbeau de bine despre noi, generația din anii ’90 și am văzut că urmăreau evenimentele majore din sport și când reușeam să luăm medalii mă felicitau. Era un sentiment frumos.

Florin Răducioiu: Daniele Massaro un drag prieten de al meu, mare pasionat de auto mi-a vorbit de Transfăgărășan, un traseu pe care și-ar dori să-l parcurgă în viitorul apropiat.
Bineînțeles că el nu îmi este singurul prieten care mi-a vorbit frumos despre România și sportivii ei. Paolo Maldini, Mauricio Pochettino sau Roberto Baggio care a și vizitat România de mai multe ori au
menționat performanțele sportive ale Romaniei , de la Generatia de Aur, gimnastica romanească, atâtea decenii supercompetitivă, începând cu Nadia Comăneci, dar și tenisul. Acum, cel mai des îmi vorbesc despre Simona Halep.

Gică Craioveanu: Foarte multe persoane, nu doar sportivi, mi-au vorbit frumos de România, de București, dar mai ales de ospitalitatea poporului nostru. Asta mă face să mă simt mândru și să vorbesc mereu la superlativ despre țata noastră și la radiolul cu care colaborez aici, în Spania.

Mihai Leu: Să știi că în sport, lumea apreciază România, mai ales că de-a lungul anilor am avut performanțe în multe domenii, nu doar în box. De la gimnastică, la fotbal sau handbal, iar asta ne-a oferit de fiecare dată o mândrie atunci când am reprezentat țara.

Cătălin Moroșanu: În kickboxing, România este văzută ca un adevărat fenomen, iar majoritatea sportivilor îmi vorbesc frumos de fiecare dată și mă întreabă când e următorul eveniment pentru că își doresc să lupte. Remy Bonjasky întotdeauna a avut numai cuvinte de laudă la adresa României și cred că e și un fel de ambasador al nostru, al românilor, în Olanda.

5. În ultimul deceniu, care este sportivul român care te-a impresionat cel mai mult: Simona Halep, Cristina Neagu, Marian Drăgulescu, Cătălina Ponor, Anamaria Brânză (Popescu) sau altcineva?

Ilie Dumitrescu: Ar fi nedrept să nu-i pun pe toți din lista aceasta fiindcă toți au făcut performanță la cel mai înalt nivel. Dar cu o steluță pentru Simona Halep. Ea a reușit să ne aducă în prim planul iubitorilor sportului din toată lumea.

Bogdan Stelea: Marian Drăgulescu care la 40 de ani încă mai concurează la cel mai înalt nivel. E incredibil la vârsta lui. Ca bărbat să te menții la acest nivel la vârsta asta e de domeniul fantasticului. E de 8 ori campion mondial și are și medalii olimpice. Nu-i știu palmaresul exact dar să vedeți că are foța de a produce o surpriză frumoasă la Olimpiada de la Tokyo.

Florin Răducioiu: Simona Halep se distinge și este în prim plan prin tot ce a reușit într-o carieră fabuloasă.

Gică Craioveanu: Simona Halep, evident. A câștigat foarte multe turnee, a ajuns numărul 1 WTA și este o mândrie să fim contemporani cu ea și să face parte din aceeași mare familie a sportului românesc. Și Cristina Neagu e genială și a ajuns numărul 1 în domeniul ei, dar Simona Halep e favorita mea.

Mihai Leu: Toți au povești incredibile și totodată performanțe incredibile. Simona este prima româncă numărul 1 în WTA, Cristina este declarată aproape an de an cea mai valoroasă handbalistă a lumii, Marian continuă să impresioneze la o vârstă când în gimnastică nimeni nu se mai gândește la asta, Cătălina a făcut la fel, iar Anamaria este numărul 1 mondial. Nu ai cum să nu rămâi impresionat de toți. Sunt niște exemple pentru toată lumea și ar trebui valorificați la maximum pentru a descoperi noi sportivi.

Cătălin Moroșanu: Ar trebui să le ridicăm statuie tuturor celor menționați. Din păcate, trăim prin excepții, iar ei au reușit să doboare orice barieră și să devină numărul 1 în lume. Au reușit performanțe imense, iar prin ei, ar trebui să putem să atragem copiii către sport.

6. Ce performanță majoră a sportului românesc prevezi pentru 2021: medalie la Europeanul de tineret, la Olimpiadă, Calificare la Mondialul din Qatar, calificare în grupele Ligii Campionilor (fotbal), Liga Campionilor la handbal feminin pentru CSM București, cea mai prolifică participare la Olimpiada de vară din acest mileniu pentru delegația României, un turneu de mare șlem câștigat în premieră de Simona Halep (Australian Open sau US Open)?

Ilie Dumitrescu: Sper să avem o participare bună la Olimpiadă și la Turneul U21 de tineret. Eu cred că vom ieși din grupe. Vreau să mă pronunț în legătură cu fotbalul. Despre celelalte sporturi, prefer să rămân un suporter care trăiește intens orice eveniment sportiv important în care sunt implicați români, indiferent de disciplina sportivă, indiferent dacă e sport de echipă sau e sport individual.

Bogdan Stelea: Vreau să fiu sincer și vă spun că trebuie să se întâmple minunea minunilor să ne calificăm la Mondiale și în grupele Ligii Campionilor. Mai e mult până atunci. E nevoie de mai multe reforme pentru a putea aspira la așa ceva. Nu simt nimic în mod deosebit nici privitor la alte performanțe sportive majore. Va fi un an dificil. Chiar și Simonei îi va fi tot mai greu să câștige un Grand Slam. Întâlnește pe parcurs tot mai multe fete tinere, câinoase, care o storc. Totuși… poate vom vedea cum CSM București câștigă Liga Campionilor din nou. Fetele au un sezon bun, peste așteptările mele.

Florin Răducioiu: Dintre toate acestea și dintre posibile altele… cred că Simona Halep ar putea să-și treacă în palmares un turneu de Mare Șlem pe care nu l-a mai câștigat până acum. Poate chiar va începe anul 2021 cu triumf la Australian Open.

Gică Craioveanu: Grande, eu le-aș prefera pe toate, tot ce ai enumerat tu în întrebare, dar cred că tot fotbalul ne poate salva. Văd medalie a tineretului la Olimpiadă și/sau la Euro, cred că ne vom califica la CM din Qatar și că CSM poate să câștige din nou Liga Campionilor la handbal feminin.

Mihai Leu: Sincer, cea mai aproape de realitate ar fi victoria Simonei la un turneu de Mare Șlem. Din păcate, la Jocurile Olimpice va fi greu, vom avea o delegație mai mică, dar cred că vom obține 5-6 medalii.

Cătălin Moroșanu: Nu mai am așteptări pentru că lipsa de investiție în sectorul juvenil din ultimii 30 de ani își spune cuvântul. Este tot mai greu să facem performanță și, fără o strategie clară, nu știu cum vom reuși să ne luptăm cu granzii lumii. Totuși, la handbal și la tenis stăm încă bine și cred că putem reușit performanțe bune prin Simona și CSM București.

Instalează gratuit aplicația Superbet și vino pe SuperSocial, singura rețea de socializare a pasionaților de sport și pariuri. Vei avea acces gratuit la cel mai bogat feed de bilete ce pot fi copiate de tine simplu și rapid și vei putea vedea ce pariază în fiecare zi ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gică Craiovean și Florin Răducioiu, experții Superbet (jurnaliști sportivi de top ce scriu săptămânal pe blogul Superbet), dar și pariori care îți pot deveni prieteni, după ce le vei aprecia stilul de pariat și vei câștiga alături de ei, fiindcă vei alege să plasezi și tu biletele pe care ei le pariază.

#ÎmpreunăSuntemSuper #PariemPeBine

Parteneri
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a rămas fără cuvinte. S-a dus direct la poliție
O FETIȚĂ s-a întors de la grădiniță și i-a ARĂTAT mamei ce primise. Femeia a...
Doliu uriaș pentru Vlad Voiculescu! Pierdere dublă pentru ministrul Sănătății în doar câteva zile! Mesaj emoționant
Doliu uriaș pentru Vlad Voiculescu! Pierdere dublă pentru ministrul Sănătății în doar câteva zile! Mesaj...
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
FOTO. Anamaria Prodan, în costum de baie! Aparițiile ei spectaculoase sunt de nota zece
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii când s-au uitat pe camerele de supraveghere
O studentă a fost găsită moartă lângă maşina sa. Şocul pe care l-au avut poliţiştii...
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea a rămas mască
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce s-a infectat cu noul coronavirus
`Un astfel de virus nu este creat de natură!'. Concluziile unui medic pneumolog după ce...
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Deficitul de omega-3: semne și simptome
Cine este
Cine este "El Chapo" al Asiei, arestat vineri în Amsterdam. Bărbatul conducea cel mai mare...
Claudia Pătrășcanu, mesaje HALUCINANTE trimise Biancăi. A înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu, mesaje HALUCINANTE trimise Biancăi. A înnebunit din cauza lui Gabi Bădălău
Toți au rămas cu gura căscată când au aflat câți bani face Dorian Popa pe lună
Toți au rămas cu gura căscată când au aflat câți bani face Dorian Popa pe...
Florin Piersic, în pragul celor 85 de ani: „Acum, fiecare an împlinit este o...”
Florin Piersic, în pragul celor 85 de ani: „Acum, fiecare an împlinit este o...”
Cine iese de la SUVIVOR! Nimeni nu se aștepta la asta
Cine iese de la SUVIVOR! Nimeni nu se aștepta la asta
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum țipă în dormitor: Nu mai urla că am făcut și eu...
Fără rușine! Mesajul lăsat de o femeie, pe ușă, vecinei după ce a auzit cum...
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
Costi Ioniță, GOL la Survivor. Colegii de echipă au fost ORIPILAȚI! FOTO
AUR dă lovitura în Parlament! Prima inițiativă a partidului! Trebuie să fie gata până în 2025
AUR dă lovitura în Parlament! Prima inițiativă a partidului! Trebuie să fie gata până în...
Efectele majorării salariului minim. Ce trebuie să facă angajatorii
Efectele majorării salariului minim. Ce trebuie să facă angajatorii
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Raed Arafat, anunț terifiant în plină pandemie de COVID-19! Toată lumea trebuie să știe!
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
Horocop 25 ianuarie 2021. Zodia care își atinge obiectivele dificile
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la 112
VIDEO Momentul în care un urs aleargă un schior în Predeal. Turiştii au sunat la...
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Avioanele UCIGAȘE Boeing 737 MAX vor zbura din nou în Europa
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un monument de lene!”
Vulpița și Viorel, decizia care i-a înfuriat pe internauți! Au fost taxați grav: „Sunteți un...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
300 de superfemei, singure si disperate sa gaseasca un iubit! E uluitor de ce nu vrea sa fie nimeni cu ele
300 de superfemei, singure si disperate sa gaseasca un iubit! E uluitor de ce nu...
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în câteva ore! Ce mesaj i-a trimis Mihaela Rădulescu
Inna, fără lenjerie pe net! Filmarea cu artista a devenit virală: 400.000 de vizualizări în...
Cine i-a trimis mesaj lui Culiță Sterp la Survivor România 2021? Faimosul s-a emoționat până la lacrimi: „Ești omul pe care...”
Cine i-a trimis mesaj lui Culiță Sterp la Survivor România 2021? Faimosul s-a emoționat până...
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra şi Paris, şi au lăsat în urmă Bucureştiul ee
Cele două oraşe din România care au luat faţa marilor capitale ale lumii, precum Londra...
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu la care puţini s-ar fi gândit. Nimeni nu ştie care sunt planurile sale
Cel mai nou pariu al lui Bill Gates. Este cel mai mare investitor într-un domeniu...
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave în timpul probei
Survivor România 24 ianuarie 2021. Cel mai dur joc dintre Faimoși și Războinici! Accidente grave...
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Imagini demne de filme XXX! Au desfăcut picioarele și și-au arătat ”veverița”!
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Iohannis a semnat decretul! Îți ia mașina cu totul. Acum este lege
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Podul suspendat de la Brăila va rămâne „muzeu” timp de un an. Motivul este incredibil!
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte, uite ce i-a zis:
Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei...
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
Secvenţe de dragoste pe faţă şi în public între USR+ şi “deontologii independenţi”
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!