Amiran, de nestapanit in sala de judecata! Uite cum l-au pedepsit judecatorii pe “regele” cazinourilor din Bucuresti!

Publicat: 25/12/2014 | 19:28
Amiran, de nestapanit in sala de judecata! Uite cum l-au pedepsit judecatorii pe “regele” cazinourilor din Bucuresti!

Fostul iubit al Simonei Patruleasa, milionarul Amiran Dzanashvili, a calcat pe bec in sala de judecata. Israelianul, care este cercetat sub control judiciar in dosarul de prostitutie si proxenetism al lui Sile Camataru, a fost amendat de magistrati !

Administrator al mai multor cazinouri, cu afaceri prospere in Romania dar si in strainatate, milionarul Amiran Dzanashvili este cercetat sub control judiciar, masura dispusa de magistrati in ancheta care il are in centru pe temutul personaj Sile Camataru.

amiran

Amiran este incurcat teribil de obligatia de a nu parasi teritoriul Romaniei pe perioada anchetei, asa ca si-a pus avocatii sa redacteze cereri peste cereri, doar va reusi sa induplece magistratii sa-l lase sa calatoreasca in strainatate. Acum mai putin de o luna, magistratii Judecatoriei Sectorului 1 I-au respins cererea de modificare a controlului judiciar, iar afaceristul a inaintat alta, in scurt timp. Insotit de avocatii sai, Amiran a s-a prezentat din nou, in urma cu cateva zile, in fata judecatorilor, cu o cerere similara.

Amiran a fost retinut intr-un dosar de proxenetism
Amiran a fost retinut intr-un dosar de proxenetism

Voia sa faca Revelionul la Tel-Aviv si sa plece la Londra

Avocatii sai au trecut pe hartie exact perioadele pe care Amiran voia sa le petreaca in mai multe orase ale lumii, pentru a participa la bilanturile intocmite la sfarsit de an ale investitiilor sale. Astfel, intre 16 si 23 decembrie, Amiran planuia sa ajunga la Tel Aviv, in Israel, sa se reintoarca in Romania si sa plece apoi catre aceeasi destinatie, de pe 30 decembrie pana pe 4 ianuarie. Mai departe, intre 8 si 15 ianuarie, afaceristul spera sa se afle la Londra. Judecatorii nu au fost insa sensibili la doleantele omului de afaceri, I-au pus o serie de intrebari despre scopurile vizitelor sale peste hotare, iar acesta a inteles ca nu va avea succes.

Amiran a fost executat silit de banci pentru datorii uriase
Amiran a fost executat silit de banci pentru datorii uriase

Investitorul de nationalitate gruzino-israeliana si-a manifestat fatis nemultumirile in fata magistratilor, care I-au atras atentia sa inceteze. Amiran nu si-a putut stapani nemultumirile, astfel ca judecatorul a dispus amendarea acestuia.

A luat amenda judiciara pentru abuz de drept

El a aflat masura punitiva o data cu pronuntarea instantei, iar aceasta i-a inlaturat, de altfel, orice posibilitate de a obtine clementa pe viitor, sustin surse judiciare. “Respinge cererea formulată de inculpatul Dzanshivili Amiran, cu adresa de comunicare(…) aplică inculpatului Dzanshivili Amiran amenda judiciara in cuantum de 1000 lei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare” se arata in decizia magistratilor. Potrivit temeiurilor de drept invocate de instanta, amenda judiciara a fost aplicata lui Amiran pentru “abuzul de drept” si “exercitarea cu rea-credinta” a drepturilor procesuale.

 CITESTE SI: Judecatorii nu i-au facut pe plac fostului iubit al Simonei Patruleasa. Milionarul Amiran, tinut cu forta in Romania!

O mana o ingroapa pe alta! Cum a ajuns fostul iubit al Simonei Patruleasa sa fie bagat la zdup de Sile Camataru!

(M.N.)

Citește și...