Ana Baniciu, deţinătoarea celui mai sexy fund din industria muzicală: “Merg de 3 ani la sală…“

Publicat: 09/02/2018 | 15:40

Ana Baniciu, rebela sexy a industriei muzicale, pune mare preţ pe aspectul ei fizic, aşa că petrece multe ore în sala de fitness. Artista se laudă, pe lângă o voce de excepţie, şi cu un trup de invidiat. La sala sau în concerte, Ana a reuşit să atragă atenţia tuturor, mai ales datorită formelor sale perfecte.

Lucrez de cateva ori pe saptamana cu un antrenor specializat. Imi place sa imi lucrez fesierii si am primit multe complimente pe aceasta tema”, mărturiseşte artista.

Probabil deţinătoarea celui mai sexy fund din România, Ana Baniciu a făcut furori în rândul fanilor care o urmăresc pe artistă pe social media, cu pozele postate: “Merg de 3 ani la sala, cu regularitate. Am si un regim alimentar strict. Si, da, sunt foarte multumita de rezultate. Mai ales cand primesc admiratia celor din jur.

Ana a moştenit talentul muzical de la tatăl ei, Mircea Baniciu. Ultima piesă lansată de artistă,  “Am crezut” a fost scrisa si compusa de colega Anei de la Quantum Music, Irina Rimes, si a fost produsa de Vanotek. Piesa evidentiaza sentimentele aparute in urma pierderii unei iubiri. Este o scrisoare muzicala pentru cei care au fost indragostiti dar s-au temut sa ofere iubire si intelegere si au pierdut ce aveau langa ei.

Cantareata, actrita si compozitoare, Ana Baniciu este o artista completa. Tanara s-a facut remarcata de pe vremea cand facea parte din trupa Lala Band si filma pentru serialul “Pariu cu viata”.